Cum să porți pantofii sport cu rochiile de vară

Pantofii sport sunt un trend major anul acesta. Fie că îi colecționezi obsesiv, fie că nu ești sigură dacă se potrivesc stilului tău, un lucru este clar: pantofii sport fac orice ținută să pară mai cool.
Iar un alt avantaj major este confortul. Vara aceasta poți purta chiar și cele mai vaporoase, feminine și elegante rochii cu pantofi sport masivi sau cu teniși. 

Iată cum să porți pantofii sport cu rochiile de vară:


Rochie furou și pantofi sport masivi


Pantofii sport "urâți", așa cum au fost numiți, sunt modelele de sneakerși masivi, cu talpa groasă și forme puternic accentuate. Au devenit încălțări statement purtate de cele mai multe fashioniste împătimite. Pentru a obține un look interesant ce combină două elemente contrastante, asociază pantofii sport masivi cu rochii feminine și delicate de tip furou, din saten sau mătase.

Rochii cu imprimeuri florale și pantofi sport


Rochiile cu imprimeuri florale sunt de nelipsite în sezonul cald. Dar dacă vrei să le oferi un plus de originalitate ținutele tale cu rochii florale, atunci poartă-le cu pantofi sport, fie că sunt teniși, sneakerși sau espadrile.

Ținută complet albă


Atunci când îți cumperi o pereche de pantofi sport, probabil alegi o pereche albă. Pantofii sport albi se numără printre perechile de bază din colecția oricărei femei.
Iar modelul adidas Stan Smith este o alegere clasică. Poartă pantofii tăi sport de un alb imaculat cu o rochie la fel de albă, iar rezultatul va fi o ținută fresh ideală pentru zilele caniculare de vară.

Rochii mini și pantofi sport


Dacă nu știi ce încălțări să porți cu rochiile tale mini de vară, pantofii sport sunt o alegere perfectă pentru zi. Sunt mult mai potriviți decât pantofii cu toc în asociere cu o rochie mini și, mai ales, sunt mult mai confortabili.

Rochie maxi și pantofi sport


Și rochiile lungi și vaporoase de vară arată excelent în asociere cu pantofi sport. Sunt potrivite pentru orice rochie maxi, fie că optezi pentru una confortabilă din in sau o rochie vaporoasă din material subțire.

Rochie cămașă și pantofi sport


Rochia cămașă și pantofii sport formează "echipa" perfectă pentru ținutele tale relaxate de vară. Sunt două dintre cele mai confortabile alegeri pentru un outfit de zi, fie că petreci timp limber în weekend alături de prieteni sau te afli în vacanță.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod