Cum să porți hainele albe în această iarnă

Piesele vestimentare albe se află în topul tendințelor pentru iarna acestui an. Află cum să le incluzi în ținutele tale pentru a avea un look perfect
Ținutele albe în toiul iernii pot fi o alegere riscantă. De obicei, în sezonul rece avem tendința de a purta haine de culori ceva mai închise. Negrul și nuanțele de bleumarin închis se numără printre favoritele celor mai multe femei pe timp de iarnă. Sunt alegeri sigure, care îți garantează că vei avea un look elegant și trendy, fără greșeli. 

Dacă fashionistele celebre îndrăznesc să poarte orice culoare, în orice anotimp, nu același lucru este valabil pentru cele mai multe dintre noi. Iarna trecută, nuanțele aflate în tendințe au fost cele de roșu burgund, maro sau verde închis.
Dar în acest an, albul este cel care domină atât podiumurile de prezentare, cât și străzile, prin ținute elegante și rafinate.

Nu este necesar să alegi un look all-white. Din fericire, albul se potrivește perfect cu o mulțime de culori. De exemplu, poți adăuga un strop de dramatism prin asocierea pieselor vestimentare albe cu unele în culori puternice. Puloverele supradimensionate albe și rochiile albe tricotate sunt elemente must-have pentru această iarnă. Vedetele poartă adesea puloverele albe cu fuste midi asimetrice și ghete sau cizme statement. 

Un alt truc pe care îl poți încerca atunci când porți o ținută albă este să porți o curea șic în jurul taliei.
De exemplu, modelul Olivia Palermo a purtat o rochie albă tricotată cu un palton negru și cizme de tip combat. A accesorizat ținuta cu o curea în talie, pentru a-i oferi look-ului său minimalist un element definitoriu.

Cizmele și ghetele albe sunt deja în tendințe încă din această toamnă. De la botinele până la nivelul gleznei și până la cizmele peste genunchi, aceste încălțări se vor încadra perfect în cele mai multe ținute pentru iarnă. Pentru cele care vor să aleagă ținutele alb complet, accesoriile într-o culoare diferită sunt o opțiune bună.
Poți alege orice culoare, de la auriu, roșu, bej sau printuri interesante. Este un truc simplu, care te va asigura că nu dai greș atunci când porți o ținută monocromatică.

De asemenea, poți opta pentru un palton alb sau o haină călduroasă de iarnă în această culoare neutră. Iar în cazul în care acest look nu ți se pare suficient de interesant, atunci alege o haină albă cu un imprimeu interesant. O altă opțiune sunt trenchurile din piele albă. Sunt perfecte pentru zile mai reci, fiind purtate intens de fashioniste și vedete.
O combinație ideală este cea dintre trenci și cizme sau ghete albe. Sigur nu vei da greș dacă vei alege acest look. 

Foto: fashionisers.com; Pinterest
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod