Cum să porți denimul în vara 2019. 7 idei

De la fustele scurte de blugi și până la salopetele sau rochiile din denim, ai la dispoziție o mulțime de variante interesante pe care să le încerci. 

Denimul nu este un material asociat în mod obișnuit cu ținutele de vara. Dar sunt unele piese în tendințe care te vor face în mod sigur să te răzgândești.

De exemplu, blugii colorați sunt o modalitate excelentă de a aduce un plus de culoare ținutelor tale și de a crea un look stylish de zi. Dar atunci când temperaturile sunt ridicate, apelează la piese precum pantaloni scurți de blugi, salopete scurte lejere, rochii confortabile sau fuste.

Jachetele din denim sunt o alta modalitate simplă prin care poți purta acest look.
Sunt ideale pentru diminețile sau serile răcoroase și te vor ajuta să completezi orice ținută de zi. Alege jachete albe, în nuanțe pastelate sau varianta clasică de albastru denim.

1 din 8

Salopeta din denim

Pentru zilele mai răcoroase de vară, salopeta din denim este una dintre cele mai bune opțiuni. Se potrivește excelent în călătoriile tale din vacanțe, când ai mult de vizitat și nu ai prea mult timp să te gândești ce să porți. Salopeta din denim este confortabilă, lejeră și foarte ușor de purtat. Asociază salopeta din denim cu o bluză cu dungi marinărești, ideală pentru un look de vacanță sau de weekend.

MAI MULT DESPRE: tendinte, denim, moda, tinute de vara, vara 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod