Cum să accesorizezi o rochie cu paiete. 4 reguli

O rochie strălucitoare va atrage toate privirile la evenimentele speciale la care participi. Află cu ce să o asortezi, pentru o ținută perfectă de seară
Atunci când porți o rochie cu paiete, vei fi în mod clar în centrul atenției. Este un outfit care nu poate trece neobservat, de aceea este cu atât mai important să alegi accesoriile potrivite. Iată câteva reguli pe care să le respecți când porți o rochie acoperită cu paiete sau cu alte elemente strălucitoare:

Rochia este elementul central al ținutei

Dacă alegi o rochie din material obișnuit, folosești bijuteriile, pantofii sau poșeta pe post de elemente de accent, care să-i adauge un plus de culoare sau strălucire ținutei. Dar în cazul unei rochii cu paiete, această piesă vestimentară îndrăzneață devine piesa de bază a lookului tău.
Prin urmare, toate celelalte accesorii ar trebui să fie discrete, mici și delicate, în nuanțe neutre.

Păstrează simplitea

Nu este indicat să porți bijuterii și accesorii care să "concureze" în strălucire cu rochia ta cu paiete. De aceea ar trebui să eviți bijuteriile statement, dar și asocierea de pantofi și clutch cu paiete asortate cu rochia. Cerceii mici și delicați sunt de preferat în locul celor candelabru. Dacă rochia ta are un decolteu oval sau de tip V, poartă un pandantiv delicat cu lănțișor subțire.
De asemenea, poți renunța complet la colier, accesorizând rochia cu un singur inel elegant de tip cocktail. Când alegi bijuteriile pentru o rochie cu paiete, optează pentru metal în locul pietrelor prețioase, care pot concura cu strălucirea rochiei tale.

Adaugă un plus de eleganță

Este ușor să greșești atunci când porți o rochie cu paiete și să obții în locul unei ținute sofisticate una ce pare lipsită de stil. Dar pentru a adăuga un plus de eleganță rochiei acoperite cu paiete, pentru un look rafinat, alege bijuteriile potrivite.
De exemplu, poți purta un pandantiv delicat cu perle la o rochie cu umerii goi, cu decolteu V sau oval. Și o pereche de cercei de tip punct, cu o singură perlă, pot fi o alegere elegantă pentru o ținută cu paiete.

Alege textura potrivită

Este o greșeală să porți pantofi și poșetă care să se asemene ca textură și strălucire cu rochia ta acoperită cu paiete. Vei avea un look încărcat, cu aspect neplăcut. În schimb, poți purta rochia din paiete cu o pereche de pantofi din suede și o poșetă asortată.
Dacă paietele sunt de culoare neutră, precum negru sau argintiu, te poți juca un pic cu culorile. Un plic sau un clutch din catifea roșie te-ar putea ajuta să-ți pui rochia în evidență.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod