Cum combina vedetele jeansii vara?

Stramti sau extra largi, jeansii reprezinta una dintre piesele vestimentare mereu pe val. Ne plac noua, dar le plac si lor, starurilor. Vara aceasta, vedetele iti propun mai multe variante de a combina jeansii, care te pot ajuta sa faci alegerea optima, potrivita cu stilul si personalitatea ta.

Beyonce s-a decis in favoarea jeansilor stramti, pe care ii asociaza cu un tricou mulat alb si sandale rosii cu toc inalt. Efectul? Simplu si sic! Jennifer Lopez a cedat si ea in fata elegantei conferite de jeansii stramti si a ales o pereche cu talie inalta, pe care o combina cu sandale cu toc foarte inalt, marca Yves Saint Laurent. Ca accesorii, a ales bratarile multiple si ochelarii de soare XXL.

Intre doua optiuni

Eva Longoria prefera atat jeansii largi, cat si pe cei stramti, alegand vara aceasta o pereche medie, putin evazata jos, pe care o poarta in diverse combinatii. Fie ca alege jeansii albasti sau pe cei albi, ii asociaza cu camasi, reusind o combinatie care ii confera eleganta si distinctie in orice moment al zilei.

Larg - pe placul tuturor

Eva Mendes, Charlize Theron si Jessica Alba au ales jeansii largi. Eva Mendes ii prefera pe cei foarte evazati, Charlize Theron ii alege pentru tinuta sport, iar Jessica Alba opteaza pentru o largime medie. Ea ii combina cu camasi in carouri si papuci de plaja. Ochelarii de soare si cerceii rotunzi din aur ii completeaza tinuta cool.

Stramt - versiunea romantica

Tanara actrita Mischa Barton, celebra din serialul "The O.C." si din filmul "The Oh in Ohio", a optat vara aceasta pentru jeansi stramti, asociati cu balerini si bluze imprimate cu motive florale. Ea merge pe contraste, combinand jeansii albastri cu bluze albe, iar pe cei albi, cu o bluza de culoare inchisa.





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod