Cele mai frumoase 20 de ținute purtate de vedete în timpul sarcinii

Se spune că femeile însărcinate strălucesc și se pare că există și un sâmbure de adevăr la mijloc.
În afara bucuriei de a trăi această experiență deosebită, sarcina aduce și schimbări hormonale care le oferă femeilor câteva atuu-uri. 

Estrogenul, principalul hormon feminin, crește vertiginos în timpul sarcinii și are efecte pozitive asupra pielii și părului. Dar o problemă cu care se confruntă cele mai multe gravide este alegerea hainelor potrivite. Nu este deloc ușor să găsești piesele vestimetare care să-ți vină bine și să te pună în valoare în timpul sarcinii.

Citește și: 10 vedete care au încălcat codul vestimentar pe covorul roșu. Woody Harrelson a apărut în pijamale


Starurile de la Hollywood ne demonstrează că poți avea ținute impecabile chiar și atunci când corpul tău trece prin schimbările specifice sarcinii. Unele dintre ele au dus la un nivel înalt „arta” de a arăta perfect în ținute pentru gravide. 

Nu doar că trebuie să găsească ținutele potrivite pentru fiecare zi, dar starurile trebuie să găsească cele mai bune opțiuni vestimentare și pentru aparițiile pe covorul roșu din timpul sarcinii.

Descoperă în galerie unele dintre cele mai frumoase ținute purtate de celebrități în timpul sarcinii.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod