Cele mai controversate rochii de mireasă purtate de vedete

Cele mai controversate rochii de mireasă purtate de vedete

Rochiile de mireasă purtate de staruri sunt analizate cu mare atenție de public, însă acest lucru nu le împiedică pe unele vedete să aleagă ținute sau detalii nonconformiste pentru ziua nunții.
Descoperă unele dintre cele mai controversate rochii de mireasă purtate de vedete:

Hailey Bieber

Foto: Instagram

Nunta lui Hailey Baldwin și Justin Bieber, care a avut loc în 2019, a fost intens comentată, dar rochia de mireasă a fost cea care a atras cele mai multe comentarii. Creată de Off-White, rochia a fost una elegantă și romantică. Însă mesajul "TILL DEATH DO US PART" (Până când moartea ne va despărți) imprimat pe voal a fost considerat nepotrivit.

Sarah Jessica Parker

Foto: Instagram

Sarah Jessica Parker s-a căsătorit cu actorul Matthew Broderick în 1997, purtând o rochie de mireasă neagră, creată de designerul Morgane Le Fay. Chiar dacă alegerea ei a fost una interesantă și neconvențională, actrița a declarat într-un interviu pentru Marie Claire că regretă decizia.
„Îmi era rușine să mă căsătoresc purtând alb și atât eu, cât și Matthew eram stresați că oamenii trebuie să ne acorde atât de multă atenție. Ceea ce este ridicol, pentru că nunta este momentul ideal să accepți toată atenția care ți se oferă, e ceva normal. Noi am tratat nunta ca pe o petrecere mare într-o seară de luni și regret asta”, a adeclarat Sarah.

Victoria Beckham

Foto: Instagram

Victoria Beckham a celebrat recent 20 de ani de la căsătoria cu David Beckham și este uimitor să observi cum stilul său vestimentar s-a schimbat de la ziua nunții până în prezent. Dacă în prezent Victoria preferă liniile simple și piesele minimaliste, rochia sa de mireasă cu corset, realizată din saten și accesorizată cu un pandantiv sub formă cruce mare cu diamante nu este nici pe departe minimalistă. Rochia a fost creată de celebrul designer Vera Wang.

Olivia Palermo

Foto: Instagram

În 2014, toți fanii au așteptat cu nerăbdare să vadă ce rochie de mireasă va purta fashionista și femeia de afaceri Olivia Palermo pentru nunta cu modelul Johannes Huebl.
Dar alegerea vedetei a fost întâmpinată cu reacții împărțite. Deși rochia părea foarte confortabilă și lejeră, unii fani au considerat că rochia semnată Carolina Herrera este prea informală. Alții au lăudat alegerea, considerând că rochia este „ca o gură de aer proapăt” în ceea ce privește rochiile de mireasă purtate de staruri.

Gwen Stefani



Stilul nonconformist al lui Gwen Stefani a fost reprezentat perfect de rochia de mireasă în nuanțe de roz pe care a purtat-o la nunta cu Gavin Rossdale în anul 2002. Deși fanii au criticat inițial culoarea, rochia a devenit faimoasă, iar cântăreața a împrumutat-o Muzeului V&A din Londra, unde a fost expusă.

Céline Dion

Foto: Hepta

Celine Dion își trăiește viața după propriile reguli, iar această atitudine este cel mai bine demonstrată de rochia de mireasă pe care a purtat-o în anul 1994 la nunta cu Rene Angelil.
Nu doar că evenimentul a fost difuzat în direct de televiziunea publică din Canada, dar rochia sa și în special decorațiunea de tip coroană purtată pe cap au intrat în istorie.

Nicky Hilton Rothschild


Foto: Hepta

Pentru nunta din 2015 cu miliardarul James Rothschild, Nicky Hilton a purtat o rochie de mireasă superbă semnată Valentino Haute Couture. Voalul foarte lung a fost cel care a atras semne de întrebare. În drum spre ceremonie, voalul de câțiva metri lungime a fost prins sub roata unei mașini parcate. Din fericire, asistenții săi au reușit să-l scoată înainte ca ceva neplăcut să se întâmple.

Catherine, Ducesa de Cambridge


Foto: Hepta

Kate Middleton a inspirat milioane de mirese din întreaga lume cu rochia sa elegantă, creată de designerul Sarah Burton din cadrul casei de modă Alexander McQueen. Partea controversată nu a fost rochia în sine, ci prețul.
Deși prețul exact al rochiei nu a fost dezvăluit, se estimează că rochia lui Kate a costat 600.000 de dolari.

Yoko Ono


Foto: Hepta

Rochia mini de mireasă purtată de Yoko la nunta din 1969 cu John Lennon reprezintă perfect moda anilor '60. Pentru ceremonia desfășurată în Gibraltar, Ono a asortat rochia albă mini cu șosete lungi, pantofi sport albi, o pălărie cu boruri late și ochelari de soare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod