Cel mai popular trend al verii: Eșarfă purtată în loc de top

Zilele caniculare de vară ne îndeamnă să încercăm ținute cât mai lejere și răcoroase. Iar fashionistele au venit cu o idee inovatoare, aceea de a purta o eșarfă în loc de top
Instagram este o sursă foarte bună de inspirație pentru ținute lejere și interesante, ideale pentru zilele cu temperaturi ridicate. Un trend care pare să câștige tot mai multă popularitate vara aceasta este un top care... nu este top. Numeroare influencerițe din lumea modei adoptat un truc simplu și foarte ușor de pus în practică. Este vorba despre purtarea unei eșarfe pe post de top, legată în jurul bustului.

Pentru a încerca acest look, tot ce trebuie să faci este să împăturești eșarfa de la un colț la altul, astfel încât să obții un triunghi.
Leagă colțurile la spate și ai obținut rapid un top interesant și lejer. 

Există mai multe variante în care să porți eșarfa pe post de top. O poți lega atât la spate, cât și în față sau chiar pe un umăr, pentru a crea efectul unui top asimetric.

Citește și: Disney a lansat o colecție de rochii de mireasă inspirate de prințesele din animațiile sale 

Sunt folosite adesea eșarfe din mătase cu imprimeuri interesante, iar fashionistele aleg de obicei eșarfe de lux, ale celor mai cunoscute case de modă.

Un avantaj acestui trend este faptul că probabil ai deja o eșarfă prin dulap și poți să adopți acest stil inedit de vară fără să investești bani într-o nouă piesă.
Iar dacă nu ai o eșarfă și vrei să-ți cumperi una, alege una dintr-un material de calitate, de preferat pătrată, astfel încât să obții un triunghi atunci când unești două colțuri opuse.

Printurile puternice sunt de preferat pentru că imprimeurile statement au cel mai mare impact.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod