Ce ținute de vară poartă fashionistele. 50 de idei

Indiferent de tendințe, indiferent dacă preferi rochiile, fustele sau pantalonii, ținutele de vară trebuie să aibă același lucru în comun: să fie lejere și răcoroase.
În zilele caniculare, tot ce îți dorești este să te simți cât mai confortabil în hainele pe care le porți, fără să pui stilul pe plan secund.

Fashionistele ne demonstrează că vara este mai simplu ca niciodată să arăți impecabil și în același timp să porți haine lejere și comode. Outfit-urile pe care acestea le postează pe Instagram sunt surse excelente de inspirație pentru ținutele tale de zi cu zi, pentru cele de vacanță sau chiar ținutele office. 

Rochiile cu imprimeuri florale se numără printre piesele favorite ale fashionistelor în această vară.
Se poartă în special imprimeurile florale delicate, cu flori mici, inspirate de modelele retro. Fie că preferi rochiile midi, maxi sau mini, acest stil este întotdeauna unul potrivit pentru vară și arată excelent indiferent de formele corpului. O colecție de câteva rochii te va ajuta să ai zi de zi ținute lejere și stylish, fără să te gândești prea mult ce să porți și cum să accesorizezi.


Un alt trend pe care iubitoarele de modă l-au adoptat vara aceasta este cel al compleurilor formate din top și pantaloni scurți. Pentru că sunt la fel de simplu de purtat și asortat precum rochiile, seturile de două piese au devenit un must have în garderoba celor mai multe fashioniste. Și în acest caz, imprimeurile sunt cele care oferă personalitate ținutelor. Se fac remarcate costumele în carouri coolorate și cele în nuanțe intense. 

Topurile scurte au fost în tendințe anul trecut, dar în acest an fashionistele preferă o abordare nouă.
Acestea poartă eșarfe în loc de topuri, tegate în jurul bustului astfel încât să creeze iluzia unui top triunghiular. De asemenea, tricourile albe sau cămășile înnodate te pot ajuta să obții efectul unui top scurt, fără să investești într-o nouă piesă vestimentară pe care să o porți un singur sezon.

De asemenea, pantalonii foarte scurți din denim au fost înlocuiți anul acesta cu bermude, de obicei cele cu talia înaltă, care se potrivesc perfect cu topuri scurte și eșarfa purtată în loc de top.
Fashionistele par să iubească foarte mult și maiourile sezonul acesta, pe care le poartă în moduri inedite, precum ambele bretele pe un singur umăr.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod