Ce poartă fashionistele în această toamnă? 8 ținute pe care să le încerci și tu

Puloverele călduroase, botinele trendy și piesele din denim sunt favoritele fashionistelor pentru acest sezon.
Fie că ai investit sau nu în haine pe care să le porți toamna aceasta, există o mulțime de idei pentru ținute pe care să le încerci în acest sezon. Este suficient să-ți arunci o privire pe Instagram la cele mai noi outfit-uri ale pasionatelor de modă ca să găsești inspirația de care ai nevoie.

Iată 8 idei de ținute purtate de fashioniste în toamna 2021 pe care să le încerci și tu:


Cardigan, fustă mini și cizme peste genunchi


Profită de ultimele zile ale anului în care mai poți purta fuste scurte fără să-ți fie frig. Asociază o fustă mini cu un cardigan scurt și cizme peste genunchi, un look la care apelează cele mai trendy fashioniste în această perioadă de tranziție dintre două anotimpuri.

Citește și: 
10 rochii inedite purtate de vedete care au intrat în istoria modei


Geacă puffer, pantaloni negri și botine cu toc


Gecile puffer au devenit piese must have pentru vremea rece. Sunt confortabile, călduroase și au un look modern.
Poți asocia geaca ta groasă cu un pulover cu guler înalt, pantaloni negri și botine cu toc pătrat, un alt trend major care se menține încă de anul trecut.

Ținută cu denim în două nuanțe și cizme albe


Ținutele all denim au fost considerate mult timp o greșeală majoră de stil. Însă așa cum se întâmplă de multe ori în lumea modei, au revenit în trend, dar într-o variantă reinventată. Asociază două piese din denim în nuanțe diferite, precum o cămașă din denim de culoare bleumarin cu o fustă din denim prespălat și completează look-ul cu o pereche de cizme albe.

Jachetă de tip cămașă și jeanși skinny 


Jachetele de tip cămașă au devenit tot mai populare în ultimele sezoane. În această toamnă, poartă o astfel de jachetă cu o helnacă pe gât, jeanși skinny și pantofi cu toc precum fashionista Aida Sane.

Pulover și fustă de tip furou


Unul dintre avantajele ținutelor de toamnă este faptul că poți asocia texturi complet diferite, precum acest outfit format din fustă de tip furou din saten și pulover gros. Rezultatul este o ținută inedită, ce include materiale contrastante.

Pulover colorat și pantaloni în carouri


Puloverele în nuanțe intense pot aduce un plus de culoare în zilele înnorate de toamnă. Asociază un pulover într-o culoare deschisă cu o pereche de pantaloni în carouri, care sunt în tendințe sezonul acesta.

Sacou supradimensionat și rochie cu imprimeu floral


Rochiile florale de vară nu trebuie neapărat să stea într-un colț ascuns al dulapului până la primăvară. În această perioadă a anului le poți purta în asociere cu pulovere groase sau cu sacouri, precum acest sacou supradimensionat ales de fashionista Marissa Cox.

Helancă pe gât, cămașă și blugi


Bluzele și cămășile subțiri de vară pot fi purtate și în zilele reci de toamnă. Poartă-le deasupra unei helance pe gât și completează look-ul cu o pereche de jeanși.

Foto: whowhatwear.co.uk

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod