Ce jachete se poartă în primăvara 2019? 5 idei

Este momentul să-ți pregătești ținutele pentru primăvară, iar asta înseamnă să ai la îndemână jachetele și sacourile necesare în zilele cu vreme imprevizibilă.

Vorbim despre acele momente în care ieși din casă și descoperi că nu este chiar atât de cald pe cât părea, deși soarele strălucește pe cer. Poate fi tentant să scoți "de la naftalină" rochiile subțiri de primăvară, dar știi că ai nevoie de un strat în plus de haine pentru a te simți confortabil și a face față vântului rece.

Jachetele subțiri sunt de obicei soluția ideală pentru astfel de vreme.
Există numeroase stiluri și modele care se potrivesc cu toate ținutele tale, fie că sunt pentru birou, timp liber sau serile petrecute în oraș.

Bineînțeles, din garderoba ta nu trebuie să lipsească acele jachete și haine de bază ce pot fi purtate în fiecare primăvară, indiferent de tendințe. Este vorba despre clasicul trenci, despre jacheta de piele, sacoul simplu sau jacheta din denim.

Dar dacă vrei să încerci trendurile în materie de jachete ale acestui sezon, vei găsi în mod sigur piesele care ți se potrivesc cel mai bine.
Iată câteva modele de jachete care se poartă în primăvara 2019:


1 din 6

Sacou neutru supradimensionat

Inspirat de moda anilor '80, sacoul a revenit în forță anul acesta, sub diverse forme și modele. În afara celui negru, clasic, care este o piesă de bază în garderobă oricărei femei, primăvara aceasta se poartă sacourile în nuanțe neutre, cu o croială supradimensionată. De asemenea, și sacourile în carouri reprezintă un trend important al acestui sezon.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod