Ce culori se poartă în 2020. Cele mai importante 7 tendințe

Chiar dacă în prezent ne pregătim puloverele groase, paltoanele și botinele pentru lunile reci care urmează, lumea modei ne oferă deja indicii pentru tendințele de culoare ale anului viitor. Află ce culori se poartă în 2020.
Prezentările de modă de la Paris, Londra, Milano sau New York au adus în prim-plan câteva tendințe principale în materie de culoare, care s-au făcut remarcate în diferite colecții pentru sezonul primăvară-vară 2020.. 
Institutul Pantone, una dintre principalele organizații de reglementare în domeniul culorii, a numit trendurile de culoare ale anului viitor care fiind „prietenoase și ușor de purtat”. Paleta de culori în tendințe pentru 2020 „îmbină moștenirea culturală și tradiția cu noutatea modernă și plină de prospețime pentru a crea combinații puternice, ce includ multiple culori, dar și asocieri de culoare energizante și optimiste”, declară Leatrice Eiseman, directorul executiv Pantone, potrivit whowhatwear.co.uk.
De la tonuri înflăcărate de roșu, nuanțe clasice de albastru denim și până la galben șofran, anul 2020 vine cu tendințe de culoare interesante, pe care le vei vedea la fiecare pas.
Iată care sunt cele mai importante:

Roșu scarlet


O nuanță intensă și deschisă de roșu, ce oferă energie și incredere. Este, fără îndoială, o culoare statement, pe care merită să o incluzi în ținutele tale. Se potrivește pentru evenimentele speciale la care participi, dar și pentru ținutele de zi. Această nuanță a putut fi observată în prezentările Altuzarra, Tory Burch sau Pyer Moss.

Albastru denim


Tonurile estompate de albastru denim ne sunt foarte cunoscute sub forma jeanșilor clasici, pe care îi avem cu toții deja în garderobă. Dar anul viitor vom regăsi nuanța plăcută a denimului prespălat sub diferite forme, de la rochii din mătase, topuri tricotate, cămăși sau sacouri. Este o culoare ușor de purtat, care arată excelent atunci când este asociată cu nuanțe îndrăznețe și vibrante.

Turcoaz deschis


Primăvara trecută am putut observa foarte des nuanțe de verde fistic sau verde lime.
Dar anul viitor tonurile aqua proaspete și îndrăznețe vor domina paleta de culori în lumea modei și nu numai. Este una dintre cele mai neașteptate trenduri de culoare și a putut fi observată în colecțiile prezentate de Christian Siriano, Cynthia Rowley sau Erdem. Poartă această nuanță cu tonuri delicate de roz pentru un look perfect de primăvară. Nuanța este numită de Pantone „Biscay Green”.

Roz coral


Combinând căldura nuanței coralului cu tonurile delicate de roz, această culoare romantică și femină este foarte șic, putând fi inclusă atât în ținutele de zi, cât și în cele pentru seară. Arată excelent sub forma materialelor texturate sau strălucitoare precum mătase, paiete sau tule. Această nuanță a fost inclusă în colecțiile pentru primăvară-vară 2020 prezentate de Christopher Kane sau Tory Burch.

Galben șofran


Nuanța intensă de galben a șofranului poate deveni un accent interesant de culoare în orice ținută, dar poate fi purtată și în cadrul outfit-urilor monocromatice.
Este un ton de galben oranj ce amintește de unul dintre cele mai prețioase condimente din lume. A fost inclusă în creațiile prezentate de Sally Lapointe sau Pyer Moss.

Verde saturat


Această nuanță amintește de tonurile de verde închis ale frunzelor proaspete de ceapă. Este o culoare închisă, bogată și misterioasă. Verdele închis poate fi purtat ca o nuanță neutră ce poate fi asociată perfect cu numeroase culori, inclusiv cu galbenul șofran. Încearc-o sub forma pieselor vestimentare din piele, așa cum a putut fi observat în cadrul prezentărilor pentru anul viitor. A fost inclus în colecțiile Givenchy sau Kate Spade.

Alb


Ca de fiecare dată, albul este de nelipsit din moda pentru sezonul cald, iar acest lucru se face remarcat și în colecțiile pentru primăvară-vară 2010.
Ținutele all-white au putut fi observate pe podiumurile de prezentare în cadrul show-urilor Isabel Marant, Givenchy sau J.W Anderson. Nu doar albul pur a ieșit în evidență, ci și tonurile estompate de alb crem sau alb Champignon.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod