Ce au purtat vedetele la Gala Premiilor BAFTA 2018

La fel ca și la Gala Globurilor de Aur, care s-a desfășurat luna trecută, vedetele care au călcat pe covorul roșu al galei BAFTA 2018 au ales să poarte ținute negre.
Gestul este o formă de protest împotriva hărțuirii sexuale și un tribut pentru mișcarea numită Time's Up, al cărei scop este stoparea hărțuirii sexuale în industria filmului și nu numai.

Cu câteva ore înainte de începerea ceremoniei, 190 de actori britanici și irlandezi au publicat o scrisoare deschisă în care anunță formarea Fondului pentru Dreptate și Egalitate, ce are ca scop lupta împotriva hărțuirii sexuale la locul de muncă.

Actrițe celebre din Marea Britanie, Irlanda și Statele Unite au ales să fie însoțite pe covorul roșu de activiste care luptă pentru drepturile femeilor, așa cum s-a întâmplat și Gala Globurilor de Aur.

Printre starurile care au purtat negru pe covorul roșu la gala desfășurată duminică, 18 februarie, la The Royal Albert Hall din Londra se numără Angelina Jolie, Lupita Nyong'o, Jennifer Lawrence, Helena Bonham Carter, Salma Hayek sau Margot Robbie.

Descoperă câteva dintre cele mai interesante ținute purtate de vedete la Gala Premiilor BAFTA 2018.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod