Catalin Botezatu mizeaza pe eleganta

La capitolul accesorii, ce nu trebuie sa ratam?

Cizmele peste genunchi, foarte lungi. Este de preferat, ca cizma peste genunchi sa nu aiba toc, pentru ca altfel risti sa cazi in desuet, sa fii vulgara.

La capitolul pantofi, creatorii se intreg in originalitate in ceea ce priveste tocul. De mult, nu mai avem imaginea acelui toc clasic, acum sunt tocuri in tot felul de forme: de la cele dupa modelul siluetei feminine pana la cele in forma de coral, ardei, sau cine stie ce alte nebunii. Daca doriti sa fiti extrem de moderna, categoric trebuie sa aveti o gheata care sa aiba cat mai multe curele.

Daca este sa vorbim despre celelalte accesorii, putem spune ca acestea sunt mari, supradimensionate, voluminoase. Putem spune cu certitudine, ca sunt acele accesorii, atat la coliere cat si la cercei, care te duc cu gandul la bijuteriile sofisticate ale reginei, ale coroanei.

Este o moda pentru femeia indrazneata?

Da, este o moda pentru femeia care vrea sa iasa din tipare, care vrea sa iasa in evidenta, care vrea sa se afirme, chiar si vizual, prin intermediul accesoriilor si outfit-ului.

Cum trebuie sa se imbrace o femeie care vrea sa aiba un stil sport si cum trebuie sa o faca cea care vrea sa fie eleganta?

Pentru stilul sport, pot spune ca jeansii sunt cea mai buna alegere. Trebuie stiut ca se reintoarce moda jeansilor taiati, sfasiati. Nu trebuie sa ne jenam daca se vede pielea, pentru ca tocmai acest lucru da o nota de senzualitate si sexualitate. Categoric niste jeansi pusi pe un pantof sport, fara toc, daca este zi, si cu o bluza eleganta, poate da un look chic. Nu uita de geaca rock-moto, care iti va conferi un look sport, si in acelasi timp modern.

Unei femei care se vrea bussiness woman, eleganta, nu trebuie sa-i lipseasca taiorul sau pan-taiorul. Sacoul trebuie sa aiba acel model de smoching, sa aiba revere din matase si, eventual, singurul accesoriu pe care-l poate folosi este o brosa aruncata pe unul dintre revere. Daca vrea sa fie extrem de eleganta, trebuie sa recurga la rochii extrem de sofisticate, la materiale sofisticate si la acele drapaje, despre care vorbeam mai devreme.

Ce a pregatit Catalin Botezatu pentru sezonul rece?

Categoric colectia la care lucrez contine foarte multa blana, blana naturala, vulpe, chinchilla, vulpe polara. Apoi, uzitez foarte multa catifea si, in acelasi timp, materiale pretioase, foarte multa manualitate, pietre Swarovski. De asemenea, lucrez foarte multa dantela frantuzeasca, ceea ce da o nota aparte, extrem de rafinata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod