'Căciulițe pentru nas', noile accesorii de care nu știai că ai nevoie

Iarna se apropie și este timpul să-ți reevaluezi garderoba ca să fii sigură că ești pregătită pentru temperaturile scăzute.

Ai palton gros, cizme călduroase, căciuli și mănuși. Dar sigur nu te-ai gândit cum să-ți păstrezi nasul cald în zilele geroase de iarnă...

Nasul este de obicei neglijat pe timp de iarnă. Tocmai de aceea, o companie din Marea Britanie s-a gândit să facă piese vestimentare special pentru nas. Acestea arată precum căciuli în miniatură, care se fixează pe nas folosind un șnur care se așază după urechi.

"The Nosewarmer Company" produce 'hăinuțe' de diferite stiluri și culori care să protejeze nasul de frig.

"Ideea mi-a venit în 2009, când nasul meu aproape că a degerat", a declarat pentru Bored Panda Sally Steel-Jones, fondatoarea companiei. "Eu port căciulița pentru nas în casă. Nu și-au făcut debutul pe stradă. Încă! Se vând în întreaga lume și sunt marcă înregistrată", a mai spus tânăra.

În mod sigur arată bizar și te întrebi cine ar putea să poarte așa ceva pe stradă. Dar dacă ar fi să ne luăm după trendurile majore apărute peste noapte care s-au bucurat de un succes real, deși nimeni n-ar fi crezut, atunci și căciulițele pentru nas ne-ar putea surprinde.
De exemplu, deja celebrii papuci Crocs sau cizme UGG, care sunt departe de a fi frumoase, au cucerit lumea modei pentru că sunt confortabile.

Pentru moment, bizarele accesorii nu sunt tocmai populare, ci mai degrabă subiect de glume pe rețelele de socializare. Dar asta nu o descurajează pe creatoarea lor.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod