Blugii care te fac vedeta

Comoditate, eleganta - atunci unde e cazul - trend, toate acestea ne duc cu gandul la denim.
Comoditate, eleganta - atunci unde e cazul - trend, toate acestea ne duc cu gandul la denim. La acelasi lucru s-au gandit, probabil, Beyonce, Cameron Diaz, Fergie, Katie Holmes, Kim Kardashian, Kylie Minogue, Lindsay Lohan sau Stephanie Pratt atunci cand au ales sa poarte piese vestimentare realizate din acest material. Stilul lor poate fi copiat foarte usor si de tine si astfel o sa-ti creezi o imagine de "Diva in Denim".

Spre exemplu, frumoasa Beyonce a decis sa le spuna PA! blugilor normali, drepti, si a optat pentru o pereche elastica, ce se muleaza foarte frumos pe picior si, mai mult decat atat, este foarte sexi. Asadar, nu-ti fie teama sa faci aceasta alegerea, chiar daca este putin indrazneata. Ai grija, insa, ca in partea de sus sa-ti pui o bluza mai lunga, care sa-ti acopere posteriorul. Nu ca ar fi vreo problema, dar asa arata mai bine.

O alta modalitate de a apela la denim in vestimentatia ta este sa-ti achizitionezi o vesta. Si Kim Kardashian a "jucat" aceasta carte si a iesit castigatoare. Fie ca alegi sa o porti ca actrita, pe deasupra unei camasi, sau pe sub un blazer, efectul va fi cel scontat. Trebuie sa ai totusi o regula dupa care sa te ghidezi atunci cand alegi o vesta. Atentie, aceasta trebuie sa fie scurta, deasupra taliei.

Iti place sa te asortezi cu partenerul tau? Urmeaza exemplul cuplului Tom Cruise si Katie Holmes, care s-au asortat la... blugi. Ea a optat pentru o pereche moderna, deschisi la culoare, cu umbre gri si "rupti" in dreptul genunchiului. Tom Cruise a imbracat o pereche mai serioasa, clasica si foarte comoda, probabil. Asadar, iata ca exista si solutia in doi.

Cameron Diaz nu s-a sfiit sa se afiseze, la un eveniment monden, cu o pereche de blugi conici, inchisi la culoare, pe care i-a asortat cu o bluza imprimata si cu o pereche de botine mov. Nu stiu daca tu participi la evenimente mondene, insa poti alege acest tip de vestimentatie la o petrecere sau la o iesire in oras.

Pot afirma ca "Fergie is wow!". Artista a reusit sa combine exceptional stilul hippie al anilor '60 cu punk-rock-ul anilor '80. Te intrebi care este piesa care le leaga? Blugii indigo cu pete albe pe alocuri fac toti banii. Daca pe toate acestea le asortezi cu un blazer negru, toti cei din jurul tau sunt cuceriti definitiv.

Atunci cand vine vorba de denim, mai toate ne gandim la pantaloni. Iata ca nu asa stau lucrurile in cazul lui Stephanie Pratt, care a ales sa poarte o camasa din denim. O piesa vestimentara care completeaza perfect vestimentatia pe care a ales-o in rest. Poti apela si tu la acest artificiu ca, in locul unei jachete anoste, sa-ti inveselesti imaginea cu o camasa din denim bleu deschis.

Motocicletele sunt la mare moda in ultima vreme. Dar, ca sa te poti considera motociclist, trebuie sa ai hainele potrivite. Kylie Minogue poarta o pereche de jeansi numai buni pentru un raid cu motoarele. Nu te impacienta, pentru ca poti folosi aceasta piesa vestimentara si la o iesire in parc cu rolele sau cu placa. Comozi, la moda si rezistenti.

Vedetele luate in discutie ti-au prezentat pantaloni, veste, camasi, dar niciuna, pana acum, nu ti-a recomandat sa porti o... geanta din denim. Iata ca a venit randul controversatei Lindsay Lohan, care prefera sa iasa la cumparaturi purtand o astfel de poseta. Chiar daca este realizata de un designer cu nume in domeniu, Alexander Wang, poseta este extrem de simpla si potrivita pentru o tinuta sport.

Ce parere ai despre tinutele vedetelor si cat este de important denimul pentru tine?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod