Articole vestimentare pe care trebuie să le aibă garberoba ta de vară

Vara este prilejul perfect de a-ți reînnoi garderoba! Și cum tendințele se schimbă în fiecare an, designerii vin cu propuneri ingenioase și pentru această perioadă, pe care cu siguranță la vei îndrăgi instant.
De la rochii, tricouri sau modelele de imprimeu, toate sunt aspecte foarte importante atunci când oferi un suflu nou stilului tău. Pregătește-te să renunți la hainele groase, jeanși lungi și tricotaje și să îmbraci haine lejere, cu decupaje creative, ideale pentru zilele însorite de vară. 

Rochia din bumbac


Este un articol clasic al verii și, precum "little black dress", trebuie să fie piesa de rezistență a unei garderobe. Rochia realizată din bumbac a revenit în forță în tendințe în 2021, bineînțeles, cu variații de lungime și de croială.
Spre exemplu, o poți purta pe cea cu bretele subțiri sau mâneci lungi și bufante, în funcție de preferințele tale.

Topul sutien


Motto-ul la putere în vara aceasta este: "mai puțin este mai mult". Topul sutien este noua tendință din acest sezon și poate fi purtat într-o multitudine de outfituri. Spre exemplu, îl poți accesoriza cu o pereche de jeanși și teniși, fustă și tocuri sau precum exemplul din imagine, varianta din tricotaj, cu pantaloni și sacou din in. 
Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod