7 rochii de vară care te fac mai înaltă

Îți place combinația de rochie maxi și sandale cu talpă joasă, dar ești conștientă de faptul că nu îți avantajează prea mult silueta mignonă.
Însă există alte stiluri interesante pe care să le încerci și care te vor ajuta să pari mai înaltă. Chiar și rochia maxi este o opțiune, dacă știi cum să o asociezi corect. Descoperă șapte rochii de vară care te fac să pari mai înaltă:

Rochie maxi cu crăpătură pe o parte



Rochia maxi ar putea să copleșească o siluetă mignonă. Riști să pari complet ascunsă sub rochia ta, ceea ce în mod sigur te va dezvantaja. Dar acest lucru nu este valabil în cazul în care alegi o rochie maxi cu o crăpătură adâncă pe un picior. Astfel obții efectul vizual de picioare mai lungi. Ai putea să porți rochia maxi cu sandale cu toc înalt sau cu platforme. De asemenea, și pantofii sport sunt o alegere buna, mai ales dacă optezi pentru un model cu talpă înaltă.

Rochie mini și platforme



Rochiile mini reprezintă cea mai bună opțiune pentru mignone. Acestea îți pun picioarele în evidență și te ajută să pari mai înaltă.
Poartă-le cu pantofi cu platformă pentru a amplifica efectul de alungire. Sunt confortabile, foarte ușor de purtat și se potrivesc perfect în zilele caniculare de vară. Poți alege rochii mini mai scurte în partea din față și mai lungi la spate pentru un plus de confort.


Rochie supradimensionată și espadrile



Te întrebi cum ai putea să porți o rochie supradimensionată fără să pară că ești complet acoperită de material? Secretul este să optezi pentru o rochie din material vaporos, pe care să o asociezi cu o pereche de espadrile. Rezultatul este o ținută relaxată de zi, care va lăsa impresia că ești mult mai înaltă.

Rochie stratificată



Poate că nu ți se pare cea mai bună idee să porți o rochie compusă din volane ce formează straturi multiple sau o rochie în stil ombre. Dar acest model de rochie te face să pari mai înaltă datorită efectului vizual de coloană pe care îl creează.
Asociază o astfel de rochie stratificată cu o pereche de sandale cu platformă și nimeni nu va ști că ai o înălțime mai mică de 1,60 m.

Rochie definită în talie


O rochie până la nivelul gambei, cu o curea în talie sau cu cordon, avantajează pe oricine din moment ce îți pune în evidență talia și îți expune și picioarele. O pereche simplă de sandale cu toc va oferi un plus de înălțime, fără să distragă atenția de la elementul principal al ținutei, care este rochia.

Rochie cu dungi verticale și sandale sau pantofi de culoare nude


Liniile verticale pot face chiar și cea mai voluminoasă rochie să pară subțire și alungită. De aceea, dungile verticale sunt o opțiune perfectă pentru tine dacă vrei să pari mai înaltă.
În această vară, la fel ca în anii trecuți, rochiile cămașă se numără printre cele mai importante tendințe. Iar o rochie cămașă cu dungi verticale este ideală pentru o mignonă. Poart-o cu sandale nude cu toc pentru a spori efectul de alungire. Sandalele de culoarea pielii creează continuitate, ceea ce îți face picioarele să pară mai lungi. 

Rochie mini cu imprimeu floral


Imprimeurile de inspirație florală sau botanică revin în tendințe în fiecare sezon cald. Și nici această vară nu face excepție. Sunt deosebit de utile pentru mignone datorită faptului că atrag atenția în partea de sus a corpului și creează impresia unei siluete mai înalte.
În același timp, îți oferă un aspect feminin și interesant.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod