7 piese vestimentare de bază obligatorii

7 piese vestimentare de bază obligatorii

Fiecare femeie ar trebui să aibă câteva piese vestimentare şi accesorii obligatorii care sunt baza unei garderobe complete. Află ce nu ar trebui să-ţi lipsească

Tricoul alb

Bineînţeles, această listă nu putea începe fără unul dintre elementele esenţiale care ar trebui să se regăsească în orice dulap. Este vorba despre clasicul tricou alb, o piesă vestimentară care poate fi inclusă într-un număr impresionant de ţinute. Alege un tricou alb de foarte bună calitate. Pentru că este o piesă de bază la care vei apela destul de des, este foarte important să arate impecabil pentru mai mult timp, iar un material de proastă calitate se va deteriora rapid.



Sacoul elegant

Atât pentru ţinutele de zi, cât şi pentru cele de seară, un sacou cu o croială clasică, elegantă, se va dovedi extrem de util în nenumărate situaţii. Poate fi purtat cu ţinute casual precum jeanşi şi tricou, dar la fel de bine îl poţi purta peste o rochie elegantă.
Optează pentru un sacou cu o croială simplă, dintr-un material rezistent. Evită sacourile din materiale precum poliesterul, care deşi sunt mai ieftine, se agaţă uşor şi capătă un aspect deteriorat.



Rochia neagră

Cunoscută drept "little black dress", această rochie simplă, neagră, ar trebui să facă parte din colecţia de haine a oricărei femei. Este alegerea de urgenţă pentru petreceri atunci când nu ştii ce să porţi, indiferent dacă este un eveniment formal sau o petrecere în club. Accesoriile sunt cele care îţi pot schimba radical lookul atunci când porţi rochia neagră. De la pantofii cu toc înalt şi colier delicat pentru o ţinută elegantă, la ghete şi jachetă din piele pentru un stil rock, ideal pentru ieşirile în club.
Sunt numai câteva exemple care îţi pot demonstra cât de versatilă este rochia neagră.



Balerinii

Aceşti pantofi cu talpa joasă, inspiraţi, aşa cum le spune şi numele, de pantofii purtaţi de balerine şi dansatoare profesioniste, se numără de foarte mulţi ani printre încălţările esenţiale din colecţia celor mai multe femei. Balerinii, în special cei de culoare neagră sau nude, într-o nuanţă asemănătoare pielii tale, sunt piese neutre, care se asortează cu orice ţinută de zi. Dacă îţi plac pantofii care ies în evidenţă, atunci opteză pentru o pereche de balerini roşii sau unii cu model animal print.



Tricoul cu dungi marinăreşti

Dacă ar fi să te gândeşti la un tip de tricou sau bluză care să se potrivească atât cu blugii de tip boyfriend, cât şi cu pantalonii negri, cu croială clasică, cu o fustă plisată sau cu pantaloni scurţi, atunci ar trebui să ai în minte o bluză cu dungi marinăreşti. Este piesa vestimentară care pune în evidenţă orice tip de imprimeu sau ţinută alegi, astfel că devine de nelipsit din garderoba ta.



Pantalonii negri

O pereche de pantaloni negri, cu o croială clasică, se numără de asemenea printre piesele vestimentare de bază pe care trebuie să le ai. Te vor ajuta să creezi ţinute smart casual, dar şi ţinute office sau chiar elegante.
Asociază-i cu o cămaşă pentru o ţinută potrivită pentru birou sau cu o bluză statement pentru o ieşire în oraş.



Pantofii clasici cu toc

Pantofii cu toc înalt sau mediu sunt, de asemenea, esenţiali în orice garderobă. Chiar dacă nu îi porţi des, aceştia sunt deosebit de utili pentru evenimentele speciale, interviurile sau petrecerile la car participi. Un model clasic, într-o culoare neutră precum negru sau gri, este alegea perfectă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod