6 moduri originale în care să porți pantalonii scurți vara aceasta

Prezentările de modă pentru sezonul primăvară-vară 2018 au demonstrat că pantalonii scurți se numără printre cele mai importante trenduri.
Aproape toți designerii de top au inclus pantalonii scurți în colecțiile lor, de la pantalonii scurți din piele propuși de Saint Laurent, până la cei din mătase, pentru alergat prezenți în colecția Louis Vuitton.

Dar indiferent ce model de pantaloni scurți alegi sau care este stilul tău preferat, este bine să respecți unele reguli ca să arăți întotdeauna impecabil în pantaloni scurți. Iată câteva dintre acestea:

1. Scretul pentru a beneficia de efectul vizual de alungire asupra picioarelor oferit de pantalonii scurți este acela de a-i asocia cu pantofii potriviți. Pantofii sau sandalele nu ar trebui să depășească nivelul gleznei, pentru că vor tăia vizual din lungimea picioarelor. Evită să-i porți cu sandale de tip botine sau ghete până la glezne.

2. Pentru a arăta impecabil atunci când poți pantalonii scurți, este esențiali să menții un echilibru.
Nu este o idee prea bună să-i porți cu un top decoltat sau unul foarte scurt. Asociază-i, în schimb, cu tricouri, cămăși sau bluze care îți oferă un plus de stil. 

3. Pantalonii scurți în tendințe pentru acest sezon sunt în special cei cu o croială lejeră. Prin urmare, este de preferat să-i porți cu topuri de tip slim, care îți evidențiază formele. Puloverele supradimensionate, tricourile largi sau cămășile bufante nu se potrivesc prea bine, pentru că adaugă prea mult volum.

4. Pantalonii foarte scurți, intens decupați sau cu zone puternic franjurate sunt potriviți mai mult pentru plajă decât pentru o ținută de zi. Nu îi purta pe stradă pentru că riști să ai un look indecent.

5. Nu ar trebui să porți niciodată pantaloni scurți cu dres. Este una dintre cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecți.

Descoperă șase moduri originale de a purta pantalonii scurți în vara 2018:

Pantaloni scurți și bluză din mătase

Cea mai simplă metodă de a oferi un plus de rafinament pantalonilor scurți este aceea de a-i asocia cu o bluză sau cămașă din mătase, satin sau orice tip de material cu textură mătăsoasă. Optează pentru o paletă de culori simplă și accesorizează cu bijuterii delicate, care vor accentua aspectul rafinat al look-ului.




Costum format din sacou și pantaloni scurți

Costumuele sunt o prezență constantă în colecțiile pentru acest sezon ale marilor case de modă, iar cele formate din sacou și pantaloni scurți sunt perfecte pentru a aduce un plus de stil ținutelor tale de vară. Poartă-le cu un tricou clasic și pantofi de tip loafers, iar rezultatul va fi un look impecabil, potrivit și pentru birou.




Pantaloni de blugi până la genunchi și topuri sport

Pantalonii scurți de blugi se potrivesc foarte bine cu topuri de inspirație sport, așa cum sunt hanoracele sau bluzele largi. Îi poți purta și topuri feminine, dar vei obține un look original și nonconformist dacă îi asociezi cu piese sport.
Tantofii într-un stil minimalist completează cel mai bine o astfel de ținută perfectă pentru zi.



Pantaloni de ciclism și sacou

Poate te gândești că pantalonii scurți de ciclism nu au ce căuta în garderoba ta. Dar sunt cât se poate de practici. Una dintre ținutele pe care să le încerci este asocierea acestui tip de pantaloni scurți cu un sacou. Rezultatul ese un amestec de stiluri foarte diferite cara va arăta excelent tocmai pentru că este o combinație surprinzătoare. Kim Kardashian este una dintre vedetele care poartă des acest look.




Pantalonii scurți tip pijama în asociere cu imprimeuri

Printurile interesante sunt varianta perfectă de a oferi un plus de originalitate pantalonilor scurți de tip casual. De exemplu, poți asocia o pereche de pantaloni scurți casual, cu dungi, cu o cămășa cu imprimeu de tipul animal print.
Nu uita să asortezi cu o pereche de pantofi cu toc, care vor adauga un plus de rafinament ținutei.



Pantalonii scurți cu sacou

Poți include pantalonii scurți în ținutele tale astfel încât să obții un look ce inspiră maturitate și eleganță. Una dintre variante este asocierea pantalonilor scurți până la genunchi cu un sacou lung și o pereche de pantofi eleganți. 



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod