50 de ținute din care să te inspiri pentru primăvara 2021

Îți era dor de zilele calde, în care să poți purta rochii, fuste și bluze feminine? După o perioadă atât de lungă pe care ne-am petrecut-o purtând pantaloni largi de trening, colanți și haine lejere de casă, este clar că abia așteptăm ocazia de a îmbrăca din nou piese stylish.
Deși hainele lejere și confortabile vor rămâne mereu o parte importantă a garderobei, mai ales acum că am devenit dependente de ele, odată cu venirea primăverii se simte nevoia unei schimbări de stil. Zilele de primăvară ne permit să petrecem mai mult timp afară, în aer liber, și ne oferă oportunitate de a încerca noile trenduri ale acestui sezon.

Un exemplu sunt fashionistele din întreaga lume care profită de încălzirea vremii pentru a-și etala noile achiziții și a încerca ținute cool și interesante.
Printre cele mai importante trenduri ale acestui sezon se numără piesele tricotate, fie că este vorba de rochii, fuste sau topuri scurte, în asociere cu cardigan. 

Citește și: 
Tendințe în modă pentru 2021 inspirate de seriale de succes


Bluzele și rochiile cu mâneci voluminoase sunt, de asemenea, un trend major, ce se menține încă de anii trecuți. Gulerele mari, statement, sunt un alt detaliu interesant care oferă un plus de personalitate ținutelor tale de primăvară. Le poți include în orice ținută, mai ales dacă optezi pentru gulere detașabile, un artificiu pe care merită să-l încerci.

Primăvara aceasta se poartă blugii lejeri, în tonuri pale de albastru denim, care au un aspect retro șic.
Îi poți asocia cu bluze cu mâneci bufante, topuri scurte sau un cardigan, pe care să-l bagi în pantaloni.

Descoperă în galerie 50 de ținute pentru primăvară din care să te inspiri, purtate de fashioniste.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod