5 rochii elegante pe care orice femeie ar trebui să le aibă

5 rochii elegante pe care orice femeie ar trebui să le aibă

Îți este dificil să decizi ce să porți de fiecare dată când ești invitată la un eveniment special? Descoperă 5 rochii elegante care nu ar trebui să-ți lipsească
Vara este fără îndoială sezonul nunților, al petrecerilor și al evenimentelor speciale. Poate fi destul de costisitor să cumperi câte o ținută special pentru fiecare eveniment. De aceea, în afara rochiilor elegante pe care le deții deja, ar trebui să ai în garderoba ta cinci modele clasice de rochii, care te pot salva atunci când nu știi ce să porți la o petrecere. Aceste piese nu se demodează niciodată, așa cum au demonstrat-o de-a lungul anilor. De la rochia neagră, scurtă, făcută faimoasă de celebra Coco Chanel, până la rochia lungă, deosebit de elegantă, sau rochia de tip cocktail cu detalii strălucitoare, toate acestea sunt elemente esențiale în colecția ta de haine.

Rochia "little black dress"

Una dintre alegerile clasice pentru orice eveniment special, rochia neagră, scurtă, sau până la nivelul genunchilor, se numără printre piesele vestimentare de bază din garderoba oricărei femei. O poți asorta cu ușurință cu accesorii care să-i ofere și mai multă eleganță, astfel încât să obții o ținută ideală pentru seară, dar poate fi, de asemenea, o rochie potrivită pentru birou sau chiar o rochie de zi.



Rochia elegantă lungă

Rochia lungă până în pământ este o altă variantă excelentă pentru ocaziile speciale, în mod deosebit pentru petrecerile informale, la care ținuta elegantă este obligatorie. Alege modele cu o croială clasică, simplă, în culori sofisticate precum verde smarald, roșu închis, burgund, bleumarin etc.
O astfel de rochie se numără printre puținele haine care nu se demodează niciodată, mai ales dacă alegi un stil clasic. 



Rochie elegantă cu detalii strălucitoare

Fie că alegi o rochie cu paiete, una cu detalii strălucitoare sau una realizată dintr-un material în nuanțe metalice, în mod sigur nu vei da greș. Aceste rochii cu accente strălucitoare se potrivesc de minune pentru evenimentele și petrecerile mai puțin pretențioase, unde îți poți permite un look care să atragă toate privirile. Poți alege atât o rochie scurtă, cât și una de lungime medie sau lungă. Cu cât petrecerea la care participi este mai formală, cu atât rochia ar trebui să fie mai lungă. 



Rochia elegantă vaporoasă

Pentru evenimentele speciale care se desfășoară în timpul zilei, așa cum sunt nunțile sau petrecerile în aer liber, ai nevoie de o rochie dintr-un material fluid, lejer, care îți oferă un look romantic. Rochiile lungi din mătase, saten și materiale cu unduiri fluide se potrivesc cel mai bine unor astfel de evenimente.
Optează pentru culori deschise, pastelate sau imprimeuri florale delicate. Evită rochiile albe, pentru că nu este recomandat să le porți la nunți. 



Rochia din dantelă

Dacă o rochie albă din dantelă inspiră inocență și puritate, rochia neagră din dantelă este considerată sexy și deosebit de elegantă. Pentru a arăta excelent într-o rochie din dantelă, investește într-una de foarte bună calitate, realizată cu atenție la detalii. Imitațiile nereușite de dantelă, pe care le găsești la orice pas, au un aspect ieftin și te împiedică să obții look-ul impecabil pe care îl dorești. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod