10 piese vestimentare care nu se demodează niciodată

Unele haine sau accesorii sunt piese de bază în garderoba oricărei femei pentru că nu se demodează niciodată și sunt foarte ușor de asortat
Sunt acele piese vestimentare, pantofi sau accesorii care pot fi integrate cu succes în nenumărate ținute, fără să pară niciodată demodate. Te vor ajuta să creezi rapid ținute noi atunci când nu știi ce să porți dimineața. De exemplu, un tricou alb se va potrivi de minune cu o pereche de jeanși skinny, două piese vestimentare care trebuie să facă parte din colecția de bază a oricărei femei. Iată ce haine, pantofi sau accesorii trebuie să ai:

Tricoul alb simplu

Un tricou de un alb imaculat va fi elementul central al unei ținute casul chiar dacă este atât de simplu. Este, fără îndoială, o piesă vestimentară esenșială. Alege un tricou de foarte bună calitate, din bumbac, fără imprimeuri sau logo-uri, de un alb imaculat. De asemenea, asigură-te că vei păstra acest alb intact de-a lungul timpului. 

Blugii skinny

De ani buni, blugii skinny au devenit o parte importantă a ținutelor noastre. Au trecut atât de mulți ani de când sunt în tendințe încât putem spune fără îndoială ca sunt piese vestimentare clasice.
Pot fi purtați cu atât de multe stiluri de topuri, precum bluze, cămăși, tricouri, maiouri etc., încât poți crea cu ajutorul lor o mulțime de ținute interesante. Prin urmare, nu au cum să lipsească din dulapul tău. 

Cămașa albă

Esențială pentru ținutele office și nu numai, cămașa albă este o altă piesă vestimentară care nu se va demoda niciodată. Ar trebui să alegi un model cu o croială clasică, simplă, dintr-un material de foarte bună calitate. Optează pentru un alb imaculat, pe care să-l menții astfel cât mai mult timp. Odată ce cămășile albe și-au pierdut strălucirea sau te confrunți cu pete galbene la subraț, provocate de deodorant sau transpirație, este cazul să înlocuiești cămașa cu una nouă. Nu ai vrea ca imaginea ta să aibă de suferit.

Fusta creion

De asemenea foarte utilă pentru ținutele office este fusta creion, pe care o poți asorta perfect cu o cămașă albă. Fac parte din ținuta clasică pentru birou.
Dar o fustă creion poate fi la fel de simplu asortată cu o bluză elegantă, pentru a obține o ținută sofisticată. Această croială îți pune formele în evidență, îți face talia să pară mai subțire și creează iluzia unor picioare mai lungi.

Jacheta din piele

O jachetă neagră din piele poate fi asociată atât cu ținutele casual, de zi cu zi, cât și cu rochiile de seară, așa cum este rochia neagră, elegantă. Este soluția ta de urgență în zilele și serile răcoroase. Jacheta neagră din piele, de bună calitate, este o investiție bună pe termen lung: sunt șanse mici să se demodeze și va arăta ca nouă ani la rândul.

Balerinii nude

Balerinii într-o nuanță asemănătoare pielii sunt o altă investiție esențială pentru garderoba ta. Pentru că au o culoare neutră, sunt foarte ușor de asortat cu orice ținută casual. De asemenea, te vor ajuta să creezi efectul unor picioare mai lungi, chiar dacă nu porți tocuri.
Pentru a amplifica acest efect, alege modelele cu vârful ușor ascuțit.

Sacoul

O piesă clasică, pe care cu siguranță o vei putea purta ani la rândul, fără teama că s-ar putea demoda. Sacoul este soluția ta urgență de fiecare dată când vrei să oferi ținutei tale un plus de eleganță. Îl poți purta chiar și cu pantaloni scurți și vei avea cu siguranța un look sofisticat.

Pantofii negri cu toc

O garderobă nu este completă fără o pereche de pantofi negri cu toc. Sunt piese absolut esențiale, chiar dacă nu ești obișnuită să porți des pantofi cu toc. Se dovedesc a fi extrem de utili la fiecare eveniment important, întâlnire romantică sau interviu. Nu este obligatoriu să alegi un toc foarte înalt dacă nu ești obișnuită să-i porți. Tocul mediu este ideal în cazul tău.

Rochia neagră

Modelul clasic de rochie neagră, cunoscut ca "little black dress", a devenit un element obligatoriu pentru orice garderobă. Trebuie să ai o astfel de rochie în colecția ta de haine.
Se va dovedi extrem de utilă în atât de multe situații încât te vei întreba cu siguranță cum ai putut să trăiești fără ea! De la întâlniri romantice, ieșiri cu prietenii în oraș, evenimente speciale sau chiar ținute casual, rochia neagră te va ajuta de fiecare dată să obții ținute deosebite, fără prea mult efort.


Poșeta plic

De asemenea extrem de simplu de asortat cu o mulțime de ținute, poșeta plic este un accesoriu de bază pentru ținutele tale. Îl poți asocia cu rochii, cu pantaloni clasici, cu jeanși sau pantaloni scurți, cu pantofi cu toc sau cu balerinii, iar lista poate continua. Optează pentru un model simplu, fără imprimeuri elaborate, care va putea fi integrat fără probleme în orice ținută.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod