La mulți ani, Anna Wintour! "Diabolica" șefă de la Vogue, sărbătorită de fiica ei

O autoritate de temut în lumea modei, aceasta a împlinit 65 de ani și a oferit un moment rar, zâmbind într-o poză postată pe Instagram.

La 65 de ani, Anna Wintour continuă să facă legea în lumea modei. Niciodată un editor nu a avut atâta influență în această industrie câtă are acum Anna Wintour, cea mai autorizată voce din domeniul presei de modă.

Dincolo de mitologia care o înconjoară, cea mai dură femeie din lumea modei are și ea slăbiciunile sale. Iar una dintre acestea se numește Bee Shaffer. Fiica ei, în vârstă de 27 de ani. Doar ea putea s-o facă pe Anna să zâmbească.

Luni, de ziua mamei sale, tânăra a reușit s-o convingă să facă o poză pe care a postat-o pe Instagram.

Iar "Doamna de fier" a zâmbit, o ipostază în care este foarte rar văzută.

În câteva minute, fotografia a primit peste 1.000 de like-uri, scrie cotidianul britanic Daily Mail. "La mulți ani unei embleme a modei", a scris cineva lângă această imagine. "La mulți ani uimitoarei și talentatei tale mame. Admir ceea ce face, o femeie talentată", a comentat altcineva.

Aniversarea a început însă într-o notă tristă. Redactorul-șef și-a petrecut dimineața în Manhattan, la slujba funerară a creatorului de modă Oscar de la Renta, decedat la 82 de ani, după o lungă suferință provocată de cancer.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod