Tot ce ai vrut sa stii despre modeling

"Cheia succesului ca model este sa nu uitati niciodata cateva lucruri debaza. Tineti-va capul pe umeri tot timpul. Pastrati-va calmul si invatatisa va descurcati atat cu succesul cat si cu esecurile. Un model fericitsi echilibrat este un model de succes", ne sfatuieste Cristian Surugiu -general manager la agentia de modeling Sequoia.

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o adolescentapentru a deveni fotomodel?
Trebuie sa fie o persoana simpatica, talentata, perseverenta si sa fiefoarte motivata.

Urmarea unor cursuri de specialitate este o conditie obligatorie?
Cu siguranta nu! Desi asa-numitele supermodele (care reprezinta o micaparte din totalul manechinelor care lucreaza) castiga cel mai mult siatrag atentia tuturor asupra lor, totusi numele celor mai multe modelede succes ramane necunoscut publicului. De fapt, sunt sute de modele inlume ale caror figuri ne sunt cunoscute, desi nu le stim numele. Iarasta pentru ca modelingul ofera surprinzator de multe posibilitati dea avea un loc de munca full sau part-time. Pe scurt, sunt mai multe destiut despre modeling decat ceea ce vedeti in revistele de specialitate.

Care sunt obligatiile pe care o scoala de modele ar trebui sa si leasume?
O pregatire profesionala corecta si dezvoltata pe elementele necesaremodelului in domeniu: modeling profesional, imbunatatirea imaginii desine, ultimele tehnici de miscare scenica, arta machiajului, cosmeticasi coafura, fitness & dietetica, tehnici de intervievare de succes,dezvoltarea unui portofoliu profesional, lucrul cu fotografii, modeling-ulca afacere, documentatie pentru cursuri (vizionari video).

Care sunt modalitatile prin care poate o incepatoare sa ajunga pe podiumulde prezentare?
Daca dispune de calitati fizice, talent, perseverenta, maleabilitate,un book de prezentare si nu in ultimul rand un agent bun, drumul ii estedeschis.
Restul depinde doar de ea.

Care sunt avantajele unei agentii de modele fata de sistemul "pe contpropriu"? Ce ar trebui sa ofere agentia modelului reprezentat?
Sistemul "pe cont propriu" (freelance) nu este deloc indicat. In Vestde exemplu, sunt foarte putini cei care practica acest sistem, pentru caorice model care nu este reprezentat de un agent nu este credibil. Decidaca esti "pe cont propriu" nu poate fi vorba de avantaje, ci numaide dezavantaje. Am sa va vorbesc doar despre cateva: nu cunosti toateselectiile (castingurile) pentru activitatile modelului, clientii itiimpun tarife mai joase decat ale pietei; uneori, in lipsa unui contractbine pus la punct, modelul munceste mai mult decat s-a discutat initialsau nu este remunerat cu ceea ce s-a stabilit (sau mai grav, nu esteplatit deloc); nu sunt asigurate conditii rezonabile de desfasurare aactivitatii modelului. O agentie de buna credinta ofera in schimb toateaceste avantaje si chiar multe altele. Decizia va apartine.

Ce implica un contract cu o agentie de fotomodele?
Implica definirea in clar a obligatiilor si drepturilor ambelor partiimplicate: agentie-model. Sunt luate in discutie obligatiile agentieide a promova si reprezenta cu buna credinta si profesionalism modelul,conditii si termeni de plata, seriozitatea, profesionalismul si implicareamodelului in activitatile solicitate, durata intelegerii si clauze dereziliere.

Care este suma pe care o incepatoare o poate castiga pentru o prezentare?
Prezentarile in Romania nu sunt foarte bine platite.
In unele situatiipentru un incepator preturile sunt foarte mici. Prezentarile bine platitepentru modele cu experienta pot atinge si depasi pragul de 50$ net.

Exista posibilitatea negocierii contractului cu agentia sau agentiadicteaza termenii iar modelul accepta?
O agentie de buna credinta si profesionista propune numai conditiiavantajoase modelelor sale. Modelul trebuie sa aiba incredere in judecatasi conditiile agentiei in relatiile cu clientii sai.

Ce tipuri de modele se cauta in acest an in ceea ce priveste aspectul,chipul etc.?
Nu se cauta ceva nou fata de anii trecuti. Exista doua tipuri de modele:glamour- caracterizat prin fata plina, figura angelica, cuceritoaresi grunge - caracterizat prin fata colturoasa, pometi proeminenti,chip patratos.
Pentru a ajunge pe podium este nevoie de aspect placut, linie corporalasubtire pentru prezentari, inaltime de 1,73-1,74. Prin aparitia pepodim a lui Kate Moss( genul grunge), care are doar 1,69 inaltime,ni s-a aratat totusi ca si aceste reguli pot fi incalcate si ca lumeamodelingului este una plina de surprize.

Termeni in moda
Pentru ca a discuta despre modeling presupune si o baza de termenispecifici, iata un glosar care cuprinde toate notiunile necesare uneiincepatoare:
Beauty Shot - fotografie a capului (portret)
Book-ul (portofoliu) - album de fotografii ale modelului, este ceea cele aratati clientilor la prima intalnire
Booker - agent de modele
Castingul - selectie realizata de client in vederea alegerii unuia saumai multor modele pentru actiune sa
Catwalk - podium pe care defileaza modelele la o prezentare
Chartul - agenda de lucru a modelului, tinuta de agentie, care cuprindetot ceea ce tine de programul de model
Compozitul - un card de prezentare a modelului, de cele mai multe oriin format A5 (imprimat fata-verso)
Contact Sheet - imagine fotografica de diverse formate continand pozitiileexpuse pe un film
Date personale - informatii privind culoarea parului si a ochilor,inaltimea, masura de imbracaminte, pantofi, dimensiunile modelului
Day-rate - remuneratia unui model pentru o singura zi de munca
Extrase - imagini demonstrand activitatea unui model, decupate dinreviste sau alte publicatii
Fee - suma platita de client pentru activitatea modelului
Fitting - operatia de alegere si de probare a pieselor vestimentarepe care un model le va purta la o prezentare de moda sau la o anumitasedinta foto
Fotografie editoriala - fotografie asociata stirilor din revista
Fotografie full-lengh - fotografie care infatiseaza modelul din cap panain picioare
Go-see - interviu intre un model si client sau model si fotograf
Locatie - zona de fotografiere sau filmare
Model release form - document care certifica munca efectuata de un model
Open Call day - interval de timp in care agentia primeste spre vizionaresi discutii persoane ce aspira sa devina model
Sampling - activitate promotionala realizata in sistem "direct network"(intrevedere model-potential client) concretizata prin impartirea demostre de produs (sample) sau materiale publicitare
Still - fotografie (statica) in opozitie cu filmarea
Shoot (sedinta foto) - locul si momentul realizarii unei serii defotografii
Scouter - persoana angajata de agentie care este mereu in cautare denoi talente (modele)
Top model - model de superclasa, cu statut de celebritate

Daca acum iti doresti mai mult ca oricand sa devii model si nu stiice sa faci, incearca sa ajungi pe 1 sau 15 martie, intre orele 10-16la Sala Palatului unde ii vei intalni pe Jojo si Cabral - invitati deonoare alaturi de o echipa de profesionisti care are ca scop formareaunei echipe de viitori manechini si modele.
 

Comentariile 1-50 din 190

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Zmeu Galina pe 6 Mai 2021, 13:40
    modeling

    Hei...numele meu este Galina,sunt din Republica Moldova,am 15 ani,1.72 ,50kg,ochii albastrii,parul castaniu nu mai lung de talie ,Imi doresc sa ma ocup cu modelingul .

    0
    0

  • Claudia pe 21 Iun 2020, 11:57
    Curs modeling

    Bună ziua! Aș dori pentru fiica mea în vârstă de 16 ani, un curs de modeling în Bucuresti. Unde mă puteți îndruma, ținând cont ca suntem intr-o etapa delicata? (cu noul coronavirus). Mulțumesc

    0
    0

  • Aleandra pe 4 Sep 2015, 08:54
    Vreau sa devin model .

    Heii . Am aproape 15 ani , sunt blonda cu ochii schimbatori ( verzi - albastri ) , inaltime 1,65 , am 50 de kg . Sunt din Constanta . Imi doresc foarte mult sa devin model ( reclame , reviste , ) . Este o cariera foarte frumoasa , care iti poate schimba viata .

    0
    0

  • Anastasia pe 5 Dec 2013, 17:27
    MODA

    Buna! Sunt Anastasia, am 1.68 inaltime, ochii albastrii, par blond, 92-62-90.As dori sa fiu model din tot sufletul, consider ca am caracteristicile necesare pentru a deveni un model.

    0
    0

  • Aida pe 21 Sep 2013, 13:36
    as vrea sa fiu angajata ca top model

    salut, ma numesc Aida,sunt din orasul Floresti. Am 46 kg,inaltimea 1,63,parul castaniu,ochii albastri.

    0
    0

  • alina pe 29 Aug 2013, 15:40
    modelling

    Salut! Sunt Pop Alina...am 17 ani, 1.74, 55kg...parul castaniu, ochi caprui, fata rotunda...simpatica si cu ambitie. Imi doresc sa ajung departe. Multumesc !

    0
    0

  • costescu pe 11 Iul 2013, 12:21
    vreau sa devin manechin

    Buna, sunt din Timisoara, am 16 ani, ma numesc Seby, 1.89, 77 kg, atlet, vreau sa devin manechin si nu stiu cum..,,. astept raspuns, va multumesc

    0
    0

  • Lorenna pe 23 Iun 2013, 22:22
    Modeling

    Buna :* Vreau sa devin un model am 13 ani 1,72 inaltime si 50 de kg` :)

    1
    0

  • mihaela pe 14 Apr 2013, 16:06
    vreau sa fiu model/fotomodel

    sunt mihaela am 17 ani am formele 90-62-90 si o inaltime de 1.70 cm cu kilogramele nui problema slabesc foarte repede ... sunt fotogenica .... am parul saten ciocolatiu - lungime medie ... daca credeti ca ar putea fi potrivita pt domeniu acesta va rog contactatima ... e vizul meu

    3
    0

  • adina pe 19 Oct 2012, 10:09
    info modeling

    Cititi aici daca puteti deveni model si cum sa evitati sa luati teapa dand bani la agentii. http://modelingromania.blogspot.ro/search/label/*%20POT%20SA%20FIU%20MODEL%20%3F http://modelingromania.blogspot.ro/search/label/*%20PLATESC%20CA%20SA%20FIU%20MODEL%20%3F

    0
    4

  • moraru patricia pe 3 Sep 2012, 21:03
    vreau sa fiu model

    Buna ma numesc patricia am 12 ani sunt din bucuresti ,înălțimea 1,69 am 45 de kg parul blond lung, ochii albastri,fata rotunda ,buze mari si doresc sa devin fotomodel...am mai lucrat în acest domeniu la 6 ani într-o reclama pentru norvegia

    3
    6

  • nela pe 30 Aug 2012, 22:14
    buna

    buna ma numesc Nela am 27 de ani am 1.74 51 kg blonda naturala ochii verzi si imi doresc sa fac cursuri de modeling pentru mers, still sa arat altfel in societate daca ma puteti ajuta cu vreo adresa mai excat si ceva serios .Multumesc

    2
    6

  • oancea ioana pe 14 Aug 2012, 13:14
    mi-as dori sa-mi indeplinesc visul de fotomodel

    buna ma numesc Ioana am 27 ani sunt din Iasi 1.69 si 56 de kg , masurile 6-62-92 si ochii mari de culoare verzi deschisi ,culoarea pielii creola .par brunet.fotogenica mi-as dori tare mult sa devin fotomodel daca ma poaate ajuta si pe mine cineva sa ma contacteze pe id de la yahoo mesinger cyurasel1385.sau emai lcyurasel1385@yahoo.com.va multumesc anticipat

    4
    5

  • PATRICIA pe 30 Iul 2012, 03:11
    as vrea sa imi lansez o cariera in modeling.

    buna! am 13 ani si imi doresc sa creez o cariera in modeling, am vre-o 41kg,1,63m, par saten,ochi caprui,

    3
    2

  • Roxana Condurache pe 12 Iul 2012, 11:00
    Vreau sa-mi indeplinesc visul

    Si inca cateva detalii ochii verzi frumos conturati, 23 ani, par blond mediu, trasaturi frumoase , picioare lungi :),173,55 kg

    1
    4

  • Roxana Condurache pe 12 Iul 2012, 10:49
    Vreau sa-mi indeplinesc visul

    Buna,numele meu este Roxana sunt din Bucuresti , am 1,73 inaltine, 55 km si as vrea sa devin model, sunt fotogenica , imi place sa pozez si am incredere in mine. Daca se poate sa fiu contactata de o agentie , as vrea o sansa.

    1
    2

  • Alexandra pe 9 Iul 2012, 23:09
    Vreau sa devin model

    Buna! Ma numesc Alexandra am 14 ani sunt din Clinceni imi doresc de mica sa devin model am ochi verzi inaltime 1,62 si 45-46 kg daca se poate sa ma contactati ;)

    2
    3

  • andrrea pe 12 Iun 2012, 15:29
    Mi-as dori sa devin model

    Buna ma numesc Toth Andreea Claudia am 13 ani si ma pasioneaza foarte mult modelingul. Am parul lung, castaniu deschis ochii imi sunt albastrii . Am 42 -43 kg,84-62-85. Imi doresc mult acest lucru. Multumesc astept raspuns daca as putea sau nu sa devin model.

    0
    2

  • Alexandra pe 20 Apr 2012, 04:02
    Asi avea vre-o sansa sa fiu model ?

    Buna , numele meu este Alexandra , am 16 ani iar inaltimea mea este de 1,63 m . Credeti ca am vre-o sansa de a deveni model ?

    1
    9

  • denisa pe 6 Apr 2012, 14:16
    am vreo sansa?

    buna numele meu este DENISA am 12 ani 1.50inaltime 38kg am vreo sansa sa fiu model MULTUMESC

    3
    7

  • Alecu Claudia pe 17 Mar 2012, 05:28
    cei interesati accesati linkul

    modellingromania.weebly.com

    1
    5

  • Cri pe 9 Mar 2012, 22:28
    vreau un sfat

    Buna..am 18 ani si am 1,63 inaltime,am 45 de kg si 88-61-91.as vrea sa stiu daca am vreo sansa in acest domeniu.va rog sa ma contactati pe e-mail..multumesc

    3
    4

  • vasile lavinia pe 9 Mar 2012, 21:47
    asi dori sa dau o proba de modeling in cta

    sunt o domnisoara de 16 ani din cta asi dori sa particip la modeling am toate masurile care se cer contactatima 0784698258

    3
    5

  • Bradea Alexandra pe 6 Mar 2012, 23:12
    citeste te rog

    buna, as dori sa incerc si eu modelingul...contactati-ma va rog

    4
    5

  • anisoara pe 24 Feb 2012, 20:50
    model

    inca de la o virta foarte frageda(5 ani)vreau sa devin model sunt din republica moldova si nu stiu la cine sa apelez va rog ajutai-ma am 1:70 12 ani 44 kg

    3
    6

  • denisa pe 30 Ian 2012, 19:38
    vreau sa deniv maneghin

    scz am 1.59 am gresit eu!!

    1
    7

  • denisa pe 30 Ian 2012, 19:31
    vreau sa devin manechin

    buna am 1. 159 si am 13 ani as dori sa urmez si eu cursurile de modeling si sa devin model daca se poate sau daca reusesc. daca se poate intrati va rog pe email meu tatiana_denisa35@yahoo.com

    1
    4

  • laura pe 26 Ian 2012, 17:13
    vreau sa devin manechin

    buna ma numesc laura gabriela,am 18 ani, sunt din bacau, am 1m72,45 kg, bruneta si vreau sa devin manechin si nu stiu cum

    2
    5

  • Bianca pe 16 Ian 2012, 11:14
    Modelling

    Buna!Ma bucur sa vad si un articol in acest sens eu lucrand ca model vad foarte multe fete care isi doresc asta.Am 17 ani si de 3 ani lucrez in domeniu.Masurile meel sunt 86-59-87 , 1.76 inaltime si 50-51 de kg.Fetelor in tara sunt agentii bune dar trebuie sa aveti mare noroc si o frumusete deosebita carisma si multa vointa de munca si nu in ultimul rand talent pentru a ajunge cat mai departe.Am vazut mesaje si de la fete mai "plinute" si va spun ca greu veti fi acceptate asa sincer am lucrat in Franta si Italia .La Milano va trebui desigur peste 1,70 si cam cu 20-21 kg mai putin decat inaltimea (stiti voi) iar in franta va trebuie cam cu 24-25 sau chiar 26 kg mai putin decat inaltimea.Pe langa asta trebuie sa aveti noroc si putere de munca fiindca nu e usor .Inaintea fiecarui moment de glorie e munca multa dar daca va place va veni si rasplata sa stiti.Va urez succes iar pentru cele mai implinite care vor sa ajunga in acest domeniu ducetiva repede la sala la innot la box orice fel de sport slabiti si tonifiativa corpul daca vreti sa fiti alese undeva.In ultimul rand pentru ca am uitat sa mentinonez cele mai iportante sunt :PUNCTUALITATEA ,FORTA DE MUNCA,TALENTUL,VOINTA.Daca va veti comporta ca niste dive nicodata nu o sa reusi.Succes in drumul pe care lati ales!:)

    8
    4

  • adriana pe 3 Ian 2012, 12:51
    buna

    As dori din tot sufletul sa devin fotomodel am 16 ani si ....am 1,66 si 50 kg,par lung drept castaniu ,sunt o fire sensibila ..ma puteti ajuta idul meu; adriana.filip@il.ru ..va roggggg din tot sufletul .....

    5
    6

  • GEORGIANA pe 30 Dec 2011, 16:51
    cand ma pot realiza an moda??

    Buna!ma numesc georgiana,si vreau sa devin un manechin celebru......am 1.75 analtime,53kg, bruneta,parul lung drept,ochi verzi,formele:90.80.90 va rog datimi sansa de a deveni manechin,nu va voi dezamagi cautatima la bruneta_georgi18, sau la 0784431491

    4
    5

  • Cristina pe 29 Dec 2011, 02:46
    Buna

    Buna, ma numesc Cristina am 14 ani am 1,66 inaltime si 48 k ochi caprui par blond inchis sunt deschisa am jucat in multe scente si chiar imi doresc sa fiu fotomodel..credeti ca am sanse?:D

    5
    4

  • roxy pe 28 Dec 2011, 20:28
    imi doresc sa devin fotomodel

    buna am 13 ani,1,50 inaltime,40kg,parul saten deschis,ochi caprui

    2
    4

  • bejenariu alysa pe 11 Dec 2011, 18:15
    fotomodel

    buna am 11 ani ,1.60 inaltime ,38 kg ,imi place si as dori sa devin fotomodel. astept un raspuns pe email va multumesc

    2
    8

  • anka pe 10 Dec 2011, 20:45
    ami doresk din toata inima s devin model

    Buna,ma numesk anka. Am 15 anii inaltimea1,60 am 50 kg ,ochii negrii parul cret si negru. Sii ami doresk din toata inima sa devin model daca puteti s ma ajutati k cv luati idu meu sa va kontactatii k mn....gurita_mea_dulke@yahoo.es

    6
    6

  • julieta pe 30 Nov 2011, 18:15
    as vrea sa devin model

    buna am 11 ani par foarte lung drept cu breton negru am 1.50 inaltime 27kg si pot deveni is tare inalta si fata mea arata ca o papusa adica fara cosuri

    3
    14

  • kate pe 21 Nov 2011, 15:08
    salut

    si eun imi doresc f mult sa fiu model dar am cateva kg in plus. am 1.80 si 40 kg.credeti ca as putea fi model?

    2
    14

  • denisa pe 12 Nov 2011, 19:40
    imi doresc sa devin model

    buna ma numesc denisa an 11 ani par lung culoare saten am 1.54 inaltime greutate 33 sunt o fire ambitioasa si imi doresc ff mult sa devin un model.

    2
    8

  • denisa pe 12 Nov 2011, 19:38
    imi doresc sa devin model

    buna ma numesc denisa an 11 ani par lung culoare saten am 1.54 inaltime greutate 33 sunt o fire ambitioasa si imi doresc ff mult sa devin un model.

    2
    9

  • beratrice pe 5 Nov 2011, 13:35
    vreau sa devin model

    buna ziua an 13 si 6 luni. imi doresc din inima sa ajung fotomedel.am inaltime 167 si 53 kg. talia 62 sold 90.daca se poate sa ma contactati si pe mine sa pe mama mea va las un nr de telefon sa ma gasiti mai sigur0733788311 va multumesc anticipat

    1
    8

  • Maria pe 15 Oct 2011, 16:38
    Vreau sa devin model

    Vreau si eu sa fiu model am 13 ani am 1 , 50 , 36 de kg, sunt bruneta , am ochii caprui , parul cret si saten. Va rog bagati id meu maria.roxana29 . Imi dorec foarte mult sa devin un model

    1
    8

  • cosmina pe 29 Sep 2011, 00:16
    hei....

    hei..numele meu este cosmina ..sunt din iasi.14 ani...si decand ma stiu mi.am dorit sa fiu un model... pot spune ca ma pasioneaza..am participat la cateva catwalk.uri...dar nu erau foarte importante...in orice caz am 1.73 inaltime 48 kg 90.63.91...ochi albastri par blond natural...tenul foarte deschis...contactati.ma;) id.ul meu este giudilica21@yahoo.com

    1
    5

  • Iulia pe 23 Sep 2011, 19:49
    Vreau sa fiu model !

    Buna ma numesc Iulia !! Am 15 ani , inaltime 1 .67 , greutate 50 kg .. ochi albastrii sunt creatza . Marimi 91-60-89 . Daca as avea ceva sanse as dori sa ma contactati pe mail !:)

    1
    7

  • Aurora pe 17 Sep 2011, 20:50
    hiii scumpilor:*

    Buna! Sa incep cu inceputul, ma numesc Aurora sunt din Tulcea,am 16 ani , inaltime 1,68 , 47 kg ,parul lung cret saten,ochi ii am schimbatori, caprui/verzui. Sunt o fire ambitioasa,sensibila calma ,iubitoare,talentata si motivata.Sunt constienta ca un "model" nu are o munca foarte usoara asa cum cred alti.Am foarte multe calitati si ca orce om , si defecte. :* Mi-ar lua prea mult sa incep sa le enumar,si nu as vrea sa va plictisesc.! Imi doresc sa devin model din anumite motive.:* unul ar fi "experienta".Va multumesc anticipat:* .contactati-ma pe id-ul reapissicuta@yahoo.com sau facebook Aurora Mihaela.

    2
    7

  • madalina pe 22 Aug 2011, 01:17
    fotomodel

    Buna ma numesc,Madalina,dar prietenii imi spon Mimi . . . .,am 15 ani sunt din jud Galati shi consider k am calitatile necesare pntr a devenii un fotomodel cunoscut,,am 1,68m,55kg . .. sunt bruneta cu ochi caprui shi parul e de culoare satena,sunt o pers fff ambitioasa si comunicative ma adaptez in orice situatie si imi doresc fff moolt sa fiu un model . . .sper sa ma contactati va multumesc . . .

    2
    9

  • lavi pe 8 Aug 2011, 17:06
    modelling

    Buna,ma numesc Vasile Lavinia Monica,sunt din Constanta si sunt foarte interesata de acest domeniu, modelling`ul...culoare ochiilor: verde spre albastru..culoare parului:negru....inaltime 1,65...si am 15 ani!imi doresc foarte,foarte mult sa ajung model...daca ati putea sa ma ajutati,as fii foarte recunoscatoare!...vas fii recunoscatoare daca ma-ti raspunde la cateva mici intrebarii!lavi_draguta_9425@yahoo.com Multumesc frumos!!sper ca nu am apelat degeaba la site`ul dv!!

    4
    9

  • camelia pe 8 Aug 2011, 09:11
    agentia modeling

    buna, ma numesc camelia, am 25 ani,1,62m si47kg, ochi albastri-verzui,bruneta,dimensiuni 87-60-86.Imi doresc foarte mult sa intru in modeling .Va rog contactati-ma pe camelutza_mary@yahoo.com

    2
    9

  • just me pe 4 Aug 2011, 15:49
    model

    desi am doar 15 ani,as dori ca intr un viitor destul de apropiat sa incep o cariera de model deoarece au un fizic destul de dezvoltat si de precizat este k nu fac sala,.......inaltimea mea este de 1,80 grutatea 70...si daca intereseaza pe cv...piept 90......sold 85...

    1
    9

  • george pe 30 Iun 2011, 12:58
    ok

    imi doresc de multi ani sa intru in lumea modeling dar nu am fost sustinut niciodata de nimeni... desi am 24 de ani inca imi doresc asta cu adevarat...astept un raspuns din partea voastra...

    1
    9

  • alexandra pe 25 Apr 2011, 21:49
    buna ma numesc alexandra,am aproape 14 sunt din Calarasi am 1,82 stiu ce vreau de la viata chiar daca sunt mica astept din suflet un raspuns

    buna ma numesc alexandra,am aproape 14 sunt din Calarasi am 1,82 stiu ce vreau de la viata chiar daca sunt mica astept din suflet un raspuns

    2
    12
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod