Tendinte la Saptamana Modei de la New York

Nici macar nu a venit inca primavara, dar cu toate acestea creatorii se gandesc la tendintele modei din toamna si iarna viitoare. Saptamana Modei de la New York a stabilit care sunt culorile, care este stilul, care sunt taieturile sezonului rece viitor.
Nici macar nu a venit inca primavara, dar cu toate acestea creatorii se gandesc la tendintele modei din toamna si iarna viitoare. Saptamana Modei de la New York a stabilit care sunt culorile, care este stilul, care sunt taieturile sezonului rece viitor.

Piele si tinute militare


Alberta Ferretti, creatoarea pentru Philosophy, a conceput haine pentru o femeie fragila, la interior, dar protejata la exterior. A ales tinute cu aer militar, cu gulere de dantele, a folosit multa piele, foarte bine prelucrata, care se muleaza perfect pe siluetele manechinelor.

Catherine Malandrino vine si ea tot cu piele, care se pare ca are toate sansele sa treaca din tinuta numarul unu a primaverii, in tinuta obligatorie a toamnei viitoare.
Colectia prezentata de ea s-a numit "Khan". Malandrino a explicat, pentru presa, ca numele colectiei este un titlu de onoare in Asia, titlu pe care il primesc oamenii de succes. In ceea ce priveste culorile, a mers pe nuante tari, dar a preferat in  principal negrul stralucitor si pielea cu imprimeuri sofisticate.

Haine virile pentru femei


Diane von Furstenberg a prezentat colectia Metamorphose. Ideea ei a fost aceea ca este foarte placut sa traiesti in pielea unei femei. Ideea a si dat tonul colectiei sale. Hainele au un aer viril, care ascunde vulnerabilitatea feminina.
Veste si pantaloni pe care i-ar putea purta si prietenul tau, sunt cele care fac colectia prezentata de Diane von Furstenberg la New York. Peste tinutele masculine cad pulovere grele, tricotate manual.

La capitolul culori, creatoarea a facut o pasiune pentru polivalentul gri. Diane von Furstenberg nu este singura care pune accent pe croielile masculine. La fel face si Yvan Mispelaere, dar si Donna Karan, care si-a imbracat manechinele in jachete masculine de catifea cu motive Art Deco. Colectia Donna Karan a fost poate cea mai inteligenta de la New York, spun criticii.

Jambiere de dantela si blana de vulpe


Herve Leger de la Max Azria a trimis pe pista de defilat amazoane cu bucle de metal (o recuperare perfecta marca Gucci la prezentarile de primavara / vara). Modelele par invaluite in armuri.
Originale si foarte frumoase, creatiile sunt in egala masura inedite. Cum poate fi altfel ideea jambierelor de dantela, de exemplu.

Thakoon
a venit cu un suflu nou. Piesa de rezistenta - jacheta din panza de bumbac cu accente contrastante de matase. Indraznet, acesta a adus pe podium si blana de vulpe. Rochii de ducesa, pantaloni albi in fata si negri la spate, satin negru si rosu.

Energie si croieli inspirate


Alexander Wang a cucerit asistenta cu o colectie plina de energie. Croieli inspirate, tinute sport, dar pline de viata si perfect purtabile, indiferent de context.
Si Alexander Wang s-a axat tot pe piele, hainele lui fiind foarte ample si invaluitoare. Pozele spun totul!
Colectiile complete si poze puteti admira aici.

Un articol de Otilia Ignat
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • BRONZARE_ORGANICA_DHA pe 5 Mai 2010, 15:40
    BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIUL CLIENTULUI

    TE INTERESEAZA BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIU...? . Pe scurt, este "ultimul strigat" in materie.Vedetele de la Hollywood utilizeaza acasta metoda de bronzare inca de multi ani. Cum este posibil? Cu ajutorul aparatului de bronzare ,a solutiei cu o concentratie de 12% de DHA. In 10 minute esti bronzata,ca si cum ai fi stat 1 saptamana la soare..... TEL PROGRAMARI 0761833443 ID danutza_dinu

    0
    0

  • RSH pe 10 Mar 2010, 17:18
    ROXANA

    MISTO INBRACAMINTE VREAU SI EU

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod