Stilist personal, chiar pe telefonul tau mobil

Aplicatia Donna Karan iPhone iti spune cum sa te imbraci
Ce are a face telefonul mobil cu moda? La prima vedere, e vorba despre inovatie, design si trend. Fiecare posesor de telefon mobil face, subliminal, o declaratie despre statutul social, atentia pe care o acorda obiectelor personale, temperamentul sau -  tradat de forma si culoarea aparatului si sunt convinsa ca am gasi mult mai multe "semne particulare". Totusi, ce-ai zice daca ai avea cu tine mereu o colectie vestimentara nou-nouta?

Cred ca si tu ti-ai dori un consilier personal care sa te sfatuiasca ce haina sa alegi la noua ta pereche de jeansi ori ce pantofi se asorteaza cu rochia pe care tocmai ti-ai cumparat-o. Ca sa nu mai vorbim despre evenimentele la care trebuie sa arati senzational: nunti, botezuri, zile de nastere, petreceri de absolvire, Revelion ori ziua in care aniversezi impreuna cu iubitul tau implinirea inca unui an de relatie.

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti scoti telefonul mobil din buzunar sau din geanta si sa te loghezi la Internet. Bun, vei spune, si unde e surpriza? Cei de la Apple au avut inspirata idee de a adauga o noua aplicatie telefonului mobil produs de ei: Donna Karan iPhone application.

Ca sa intelegi mai bine despre ce este vorba, imagineaza-ti ca, in iTunes, in loc sa cauti muzica, dai browse pe un server dedicat modei. Ideea a pornit, practic, de la un proiect mai vechi lansat in 1995, "Woman to Woman", care instituia o retea de socializare tip forum si careia ii era atasata o arhiva video, o sectiune de "intrebari si raspunsuri" si o serie de aplicatii interactive.

Cabina de proba s-a mutat pe mobil

 
Atimi Software Inc. l-a tradus, pentru clientii iPhone, intr-o formula  - "For a Woman by a Woman" - ce poate fi accesata de pe telefonul mobil si care il pune in legatura pe creatorul de moda direct cu clientii sai. Astfel, pe langa defilarile diverselor colectii vestimentare, iti poti crea o fisa personalizata cu preferintele tale, ce va fi transmisa imediat in Inbox-ul companiei Donnei Karan International.

"Aplicatia creata de cei de la iPhone este varianta moderna a comunicarii pe care o am cu clientul meu in cabina de proba. Acum, pot ajunge sa comunic imediat cu femei din lumea intreaga, sa purtam discutii ca de la femeie la femeie despre haine, obiecte de suflet si placeri personale", explica Donna Karan.

De asemenea, ai la dispozitie o sectiune numita "System of Dressing", unde Donna Karan iti propune sapte piese considerate "de baza" in garderoba oricarei femei. La "Ask Donna" poti adresa intrebari si sugestii, pe care creatoarea de moda le considera deosebit de importante pentru business-ul ei, mergand pe ideea cunoasterii indeaproape a clientilor si a pontentialilor ei cumparatori.

Drept bonus, daca vei accesa aceasta aplicatie, vei da si peste rubrici mai personale ale Donnei, gen "Love, love, love" (cu doua preferinte de moment ale creatoarei), "People Who Inspire" (cateva informatii despre “muzele” sale, printre care si pianistul Eric Lewis, care a compus coloana sonora pentru prezentarea colectiei sale de toamna-iarna), "DK Talk" (un mic dialog intre ea si un idol de-al sau) ori "DK Travel" (o sectiune alimentata periodic cu fotografii din calatoriile sale).
 
"Pentru mine, nu e vorba numai despre haine. Obisnuiesc sa schimb impresii despre viata si normalitate cu femeile pe care le imbrac", afirma Donna Karan.

Pe cine imbraca Donna Karan


Vrei sa stii care dintre vedete este fan DKNY? Ei bine, Demi Moore, Marisa Tomei, Sandra Bullock, Sarah Jessica Parker, Frieda Pinto, Megan Fox, Milla Jovovich, Mary J. Blige, Hilary Duff, Kristin Davis, Susan Sarandon, Meryl Streep, Lindsay Lohan ori Beyonce sunt doar cateva dintre femeile celebre care apeleaza la sfaturile Donnei Karan.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod