Modă: Gwen Stefani adoră blugii boyfriend. Cum îi poartă vedetele!

Eşti adepta stilului casual relaxat? Atunci vei adora jeanşii împrumutaţi din garderoba masculină. Pe lângă faptul că sunt lejeri, îi poţi purta cu orice: tocuri, tenişi, cămăşi sau topuri, şi vei obţine un un look şic. Îi poţi combina într-o ţinută sport, îi poţi asorta unei ţinute rock, sau îi poţi folosi pentru o apariţie glam, la o ieşire în club.

Modelul boyfriend a devenit foarte apreciat atât de femeile de pretutindeni, dar şi de vedete, bloggeriţe de modă sau de editorii de fashion.

Adevărul este că oricine poate purta blugii boyfriend şi să arate grozav. Important este să urmezi câteva reguli simple în alegerea lor. În primul rând, alege tonuri mai închise dacă vrei să pari mai suplă. Ai grijă de asemenea ce mărime alegi. Deşi sunt creaţi pentru a fi mai lărguţi, nu înseamnă că trebuie să cadă de pe tine. Combină-i cu articole şi accesorii feminine pentru a estompa aspectul masculin al blugilor.

Îmbinarea stilului feminin cu cel masculin este secretul unei ținute şic.
Dacă nu eşti pe deplin convinsă că modelul boyfriend merită un loc în garderoba ta, ţi-am pregătit câteva idei de ţinute purtate de vedete care te vor inspira.

Foto: Hepta

1 din 11

Gwen Stefani

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod