Improspateaza-ti garderoba!

Primavara aceasta bucura-te de lejeritate si delicatete! Este momentul sa iti imbogatesti garderoba cu haine mai largi, foarte la moda. Iata cateva dintre articolele vestimentare pe care le poti achizitiona cu incredere in aceasta primavera pentru ca se inscriu in tendinte.

Primavara aceasta bucura-te de lejeritate si delicatete! Este momentul sa iti imbogatesti garderoba cu haine mai largi, foarte la moda. Iata cateva dintre articolele vestimentare pe care le poti achizitiona cu incredere in aceasta primavera pentru ca se inscriu in tendinte.

Pentru un look complet si ingrijit, alege sa iti accesorizezi tinuta cu o curea. Lata sau subtire, merge de minune in compania unei camasi, pulover sau bluze lungi. Daca porti un sarafan negru, combina-l cu o curea alba sau rosie si o pereche de margele in aceeasi culoare pentru a inveseli tinuta. 

Topul amplu

Sunt pe val topurile largi si bufante, bluzele vaporoase si fustele cu croiala ampla. Alege-ti cu atentie articolele vestimentare cu croiala ampla, asfel incat ele sa iti puna in valoare silueta. De exemplu, poarta o fusta ampla cu o camasa scurta sau un top vaporos cu o fusta dreapta sau un pantalon tigara. Pentru mai multa feminitate, opteaza pentru bluzele cu taietura asimetrica care iti dezvaluie un umar, spatele sau abdomenul.

Cardiganul tricotat

Tricotajele sunt si ele pe val inca. Opteaza pentru un cardigan tricotat pe care il poti asorta usor. Il poti combina cu o bluza mulata, cu o camasa cambrata, jeansi sau pantaloni tigara. Daca ai un program incarcat, cardiganul va fi prietenul tau cel mai bun pentru ca il poti transporta usor in geanta. Ia-l cu tine indiferent de vremea de afara, vei avea nevoie de el seara sau in zilele racoroase.

Bluza transparenta

Aceasta tendinta este valabila mai ales pentru topurile largi si vaporoase din matase. Nu trebuie sa iti dezvalui prea mult din trup, ci sa suprapui voal transparent sau tiul pentru a obtine un look feminin.

O tinuta pastel

Lila, piersica, roz bonbon - culorile pastel apar peste tot in aceasta primavara. Sunt pe val si culorile puternice: mov, verde, orange dinamic si albastru electric. Galbenul lamaie este, cu siguranta, tinuta cea mai populara si cea mai accesibila a acestei tendinte. Pentru a nu te transforma intr-un curcubeu, imbraca un top cu o culoare puternica si un pantaloon alb, o alta culoare forte a primaverii.

Camasa cu flori

Simbol al lejeritatii si al verii, le vedem in sezonul cald peste tot: de la haine la articole casnice si decoratiuni. Fie ca sunt de mici sau de mari dimensiuni, florile orneaza cu delicatete bluzele, fustele si rochiile. Cu siguranta le-ai vazut deja defiland pe strada! Daca ai picioare frumoase si vrei sa te mandresti cu ele, alege sa porti mai curand o rochie scurta decat o fusta. Nu uita insa motivele florale!

Hippie reinventat


Este unda vrede pentru stilul hippie, dar nu exagerat, ci reinventat. Nu este vorba despre o intoarcere in anii saizeci, ci despre o reciclare a anumitor aspecte de look. O bluza cu un motiv complex si incarcat, o taietura ampla, sau detalii discrete, dar expresive precum o bandana. Acestea sunt suficiente pentru a obtine o tinuta in tendinte.

Masculin

Pentru acest sezon creatorii s-au jucat cu croiala de frontiera: intre masculin si feminin. De exemplu, poarta un pantalon scurt cu carouri si o camasa scurta, combinate cu o vesta, o cravata si o pereche de pantofi cu toc inalt.

Motive tribale

Aceste motive sunt foarte variate, mergand de la exotic, african, imprimeuri animale (leopard sau zebra). Limite in domeniu nu prea exista. Pentru a nu da impresia ca tocmai te pregatesti sa te duci in jungla si sa te camuflezi, combina un top cu imprimeuri tribale cu o fusta sau un pantalon uni.

Fusta sub genunchi

Rochiile si fustele devin din ce in ce mai lungi, purtandu-se in acest sezon la jumatatea genunchiului sau chiar sub genunchi. Nu mai este la moda nici talia joasa, ci cea inalta. Chiar daca vei fi tentata sa iti arati copasele sau picioarele frumos bronzate, fusta urca un pic pe talie si coboara mai jos de genunchi. Cel putin in acest sezon, uita de mini!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod