Glamour "ca-n filme" la Cannes

Pe parcursul Festivalului de la Cannes care s-a incheiat pe 23 mai, prin metropola franceza a filmului s-au perindat mai multe stele decat pe cer... Unele mai noi, altele in plina stralucire si unele care incep deja sa se stinga. Insa indiferent de domeniul de activitate: film, muzica sau modeling, este evident ca toate celebritatile au vrut sa straluceasca.



Charlize Theron, dupa cum ne-a obisnuit la decernarile de premii, a aratat sclipitor pentru premiera "De-Lovely", regizata de Irwin Winklers. Uma Thurman la premiera "Kill Bill 2", s-a afisat cu o rochie de saten albastru, tinuta mult mai inspirata decat cea de la Oscaruri. Cameron Diaz pentru premiera "Shrek" 2 a optat pentru o rochie diafana si feminina semnata Louis Vuitton.



Precum varful de lance hollywoodian de actrite, nici modelele nu s-au lasat mai prejos. Cel mai apreciat model al anului 2003, Natalia Vodianova, a ales o rochie ce nu lasa prea mult spatiu imaginatiei si bijuterii DeBeers. Modelul francez Laetitia Casta a ales o tinuta "aurita", iar Eva Herzigova a mers la sigur cu rochia semnata YSL Rive Gauche.



Natalie Imbruglia, chiar daca in ultimul timp se remarca numai prin fizicul de invidiat decat prin muzica, a intors multe capete la premiera "Kill Bill Vol 2". Starul r&b Alicia Keys a asortat o jacheta pastelata cu o camasa alba la premiera "Zivot Je Cudo". Naomi Campbell nu a surprins pe nimeni aratand fabulos la premiera filmului "The Ladykillers".



Jennifer Aniston a fost regina festivalului, ea detinand cel mai valoros accesoriu la brat, Brad Pitt, la premiera "Troia", iar rochia semnata de Atelierul Versace nu a facut decat sa straluceasca mai mult. Diane Kruger a ales o rochie pufoasa Chanel, alegere care demonstreaza un gust "deosebit" in moda insa Orlando Bloom a salvat situatia ramanand la bratul ei.



Nici actritele singure, parasite sau divortate nu au purtat doliul relatiilor lor. Sharon Stone a ales o rochie rubinie si stralucitoare, Angelina Jolie a ales sa fie unisex cu un costum de inspiratie masculina semnat Dolce & Gabbana iar Penelope Cruz a imbratisat spiritul francez purtand o bereta asortata unei tinute elegante.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod