Frumuseţea ta: 5 tendinţe în manichiură pentru sezonul primăvară-vară 2014

Prezentările de modă sunt cele care ne oferă câteva indicii şi în ceea ce priveşte manichiura, nu doar garderoba din următorul sezon. Iar pentru primăvară-vară 2014, albul mat şi nuanţele pastelate se pare că vor fi vedete

Iată cinci tendinţe pentru unghiile tale:

Albul mat cu accente delicate

Albul mat este trendul esenţial al sezonului primăvară-vară 2014. Iar accentele delicate, precum puncte sau linii în culori metalice reuşesc să ofere personalitate manichiurii tale.

Pasteluri în stilul "Macaroons"

Nuanţele pastelate de roz, bleu, turcoaz, galben, mov, verde sau oranj, inspirate parcă dintr-o cutie cu prăjiturele Macaroons, sunt o altă tendinţă importantă pentru unghii în acest sezon. Foloseşte-le pe cele complet mate, cu putere mare de acoperire.

Culori metalice

Culorile metalice sunt cele care te pot ajuta să faci diferenţa dintre o manichiură banală şi una senzaţională pentru primăvară. Acest trend se păstrează din sezonul toamnă-iarnă.


Manichiură moon

Numit şi "noul french manicure", stilul moon este preferatul vedetelor de la Hollywood de ceva vreme, dar şi al marilor creatori de modă, care l-au inclus în prezentările lor pentru sezonul primăvară-vară 2014. 

Desene pe unghii

"Nailart" sau desenele simpatice pe unghii sunt în continuare în tendinţe şi pentru acest sezon. Îţi permit să te exprimi prin intermediul machiurii tale, să fii originală şi să ieşi în evidenţă într-un mod inedit.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod