Ce tinute iti recomanda creatorii pentru sarbatori?

Esti plinuta?


"Daca esti plinuta ar trebui sa alegi o tinuta care sa creeze un efect de subtiere. Alege culori mai inchise sau mai puternice precum albastru sau mov si croieli drepte sau rochii usor evazate care sa atraga atentia asupra bustului prin detalii precum broderii, dantele sau aplicatii de strasuri"
, incheie Eugenia Enciu.

Un alt creator de moda foarte apreciat in Romania este Elena Perseil. Tinutele ei sunt foarte apreciate si peste hotare. Iata ce iti recomanda creatoarea.

Esti slaba?


"Femeia slaba are foarte putine probleme. O avantajeaza aproape orice croiala. Poate purta modele balon peste solduri, volume, drapaje si suprapuneri in dreptul bustului". Acestea sunt recomandarile pe care le face creatoarea pentru femeiele slabe, foarte avantajate atunci cand vine vorba de vestimentatie.

Femeia cu forme


"Pentru femeia cu forme recomand un model cu talia marcata in care sa se vada linia curbata a soldurilor, un element feminin. In ceea ce priveste materialele, cele mai potrivite sunt cele fluide"
, spune Elena Perseil.

Intotdeauna ai avut probleme la capitolul inaltime?


"In acest caz iti recomand o rochie mini sau lunga. Trebuie evitate croielile cu decupaje pe orizontala in favoarea celor pe verticala care elanseaza silueta", iti recomanda creatoarea.

Daca esti plinuta renunta la curele de slabire si...


"Alege rochia care pune in valoare un decolteu generos, cu detalii de croi, in special in jurul gatului. Decolteul in V da inaltime si subtiaza formele fetei. Culorile in tonuri inchise reprezinta un avantaj. Daca optezi pentru imprimeu sau broderie, acestea trebuie sa fie realizate din motive mici sau forme geometrice gen triunghi. Ai grija sa fie cat mai putin cercuri sau ovale.", spune Elena Perseil.

In plus, trebuie sa mai stii ca in acest sezon culoarea vedeta este violetul. Acesta poate fi utilizat in detaliu sau intr-o suprapunere cu alte materiale. Se poarta, de asemnea, talia marcata care este la fel de actuala ca si rochiile balon. Insa, tine cont de faptul ca acestea pot fi purtate numai in functie de formele corpului si de avantajele fiecarei siluete.

Despre rochie, vedeta oricarui stil vestimentar.


Designerii Debenhams si-au canalizat intreaga atentie, atunci cand a venit vorba de vestimentatia pentru Revelion, pe rochie. In conceptia lor, in acest sezon, se poarta formele si tiparele contradictorii care pun in valoare fiecare silueta.

"Rochiile simple in stil empire, accesorizate cu centuri late sau subtiri, cu aplicatii discrete si microprinturi sau rochiile in stil baby-doll cu tul sau volane asigura un look inocent de printesa."
, spun acestia.

Ca si culoare, negrul omniprezent pe podiumurile de moda, defineste eleganta la rochiile cu pene sau la cele accesorizate cu dantela. Daca iti place sa fii in centrul atentie, daca vrei sa sochezi, alege o rochie rosie cu un singur umar, stil toga.

Ileana Voicu Ghinea

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod