6 chestii ca să fii o mireasă sexy

Detaliile ne fac viaţa grea, dar şi plăcută în acelaşi timp. Atenţia la detalii este esenţială indiferent de situaţie, iar atunci când îţi plănuieşti nunta lucrurile se complică şi mai tare. Fiecare dintre noi, femeile, visăm să fim spectaculoase în cea mai importantă zi a vieţii noastre, iar principalul aspect pe care îl avem în vedere este bineînţeles, rochia. Fie că vrem să fim sirene, prinţese, nonconformiste, moderne sau clasice, atunci când plecăm în căutarea rochiei de miereasă toată atenţia noastră este canalizată pe detalii.

Nu există o reţetă sau o limită de timp de care trebuie să ţii seama atunci când începi să-ţi contruieşti outfit-ul: "Aceste aspecte ţin de fiecare persoană în parte.
Este important să ştii ce vrei, să ştii cu cine trebuie să vorbeşti, fie că îţi doreşti să fie o piesă de designer, una achiziţionată dintr-un magazin din România sau una adusă de peste hotare. De asemenea, foarte important, este să ştii ce buget ai"
, ne explică designerul Mihaela Drafta.

"Dacă ar fi să fac recomandări, personal m-aş opri asupra rochiilor create de Vera Wang, Valentino sau Chloe.
Dacă vorbim despre pantofi nu pot să nu aduc aminte de piesele create de Jimmy Choo, Manolo Blahnik sau de cele realizate de Gianmarco Lorenzi"
, declară designerul. "Pentru România, Ersa Atelier mi se par cei mai buni în materie de rochii de mireasă, iar la accesorii o pot recomanda pe Mihaela Glăvan", conchide dedignerul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod