Detox-ul garderobei: 6 pași ușor de urmat pentru orice fashionistă

Dacă credeai că o garderoba sustenabilă este rezervată doar celor cu adevărați pasionați de subiect, te voi contrazice și voi încerca să îți demonstrez, cu ajutorul unor pași simpli, că detox-ul garderobei nu e tocmai o chestie dificilă.
Ce consumăm, fie că e vorba de mâncare sau haine, ne afectează atât pe noi, cât și mediul, așa că e necesar să ne aliniem convingerile pe mai multe planuri că să putem trăi mai conștient și mai frumos.

Când vine vorba de îmbrăcăminte, alegerile tale – de la ce cumperi, la ce porți, la cum ai grijă de haine și până la felul în care te descotorosești de ele contează mai mult decât ai crede!

Detox-ul garderobei în 6 pași simpli


1.Stabilește ce înseamnă modă pentru ține
 
Întreabă-te ce înseamnă modă pentru ține și stabilește care este stilul tău, care îți sunt prioritățile și ține-te de ele.
Stilul tău nu ar trebui să se schimbe de la un sezon la altul, ci să reflecte personalitatea ta pe termen lung.
 
2. Examinează-ți garderoba
 
Primul pas pentru o relație bună cu garderoba ta este să o cunoști bine. Tindem să uităm de anumite piese pe care le avem sau ajungem să cumpărăm lucruri asemănătoare de care nu avem realist nevoie. Scapă de toate lucrurile pe care nu le-ai mai purtat de mai mult de un an și nu te mai reprezintă. Salvează ce îți place și tot ce, chiar dacă vechi, poate fi reparat.
Organizează mult mai bine tot ce ai decis să păstrezi că să le poți avea mereu la îndemână.
 
Citește mai departe pe andreearaicu.ro 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod