Stilul retro-şic. Cum să-l porţi şi ce combinaţii să faci

Designerii brandului românesc Pretty Girl reinventează stilul retro-sic într-o nouă colecţie capsulă exuberantă, unde personajul feminin este elogiat prin cromatica fabuloasă, elemente nobile şi croieli impecabile care se mixează perfect cu siluetele bine conturate.
În ton cu tendinţele fashion, tonurile efervescente de magenta, corai sau violet intens se armonizează cu nuanţele pudrate de roz, mov pastelat şi griuri colorate. Iar contrastul elaborate al nonculorilor alb-negru vine să echilibreze paleta pieselor sofisticate.

Chiar dacă sunt inspirate din liniile celebre lansate în perioada aniilor 50’, designul rochiilor cu croiala ” A” au o grafică modernă redată prin materialele diafane sau rigide, tonuri flash şi prin accesorizarea atipică prin funde complexe aplicate, volane fuide, dantele sofisticate sau pasmanterii cusute manual.
Mânecile clopot sau iluziile optice date de diversele alăturări de culori contrastante asigura un aspect elitist creatiior.

Modelele rochiilor din materiale elastice fie prezintă fronseuri pe laterale care reuşesc să sculpteaze o silueta zveltă, fie accentueză linia taliei prin centuri fine, sau susţin o linie boemă modernă  prin fundele stilizate aplicate.

Potrivite atât pentru zona office cât şi pentru un cocktail, bluzele magenta cu mâneci loose strânse la închietură sau cele cu detaliu boho circular în jurul gâtului se pliază cu o pereche de pantaloni ţigareta în nuanţe pale de crem, sau cu o fustă creion neagră cu talie înalta.
Iar ca întreg ansamblul să fie impozant, alege o jachetă modernă croită asimetric din stofă fină şi decorată cu un jabou supersize din mătase care stilizează incredibil croiala unui frac clasic!

Extrem de stylish sunt piesele în nuanţe de corai purtate cu accesorii ludice cu buline imprimate. Pentru maxim efect le poţi mixa cu funde maxi, accesorii capilare chic sau genţi medii masculine cu grafisme jucăuşe şi o pereche clasică de pantofi stiletto.

Cămăşile în tonuri diafane croite din mătase delicată sau bumbac elastic, sunt create ca piese de rezistenţă ale ţinutei fiind înnobilate cu jabouri delicate, nasturi perlă, dantele brodate elaborate sau funde geometrice.


Dacă îţi doreşti un outfit special personalizat sau orice piesă din nouă colecţie capsulă, vizitează showroom-ul Pretty Girl, de pe str. Dr. Leonida Varnali, nr. 13, sau intră pe site-ul www.pretty-girl.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod