Rochii spectaculoase pentru Sărbători. Noua colecţie Poema

Noua colecţie capsulă semnată de designerii POEMA, epatează prin linia sofisticată a siluetelor şi prin materialele regale care amintesc de luxul absolut de a purta o piesă excelentă, croită extrem de aproape de zona couture.
Rochia - este cu siguranță piesa supremă a colecţiei festive, modelele variază de la cele scurte care au rolul de a complimenta liniile corpului pana la cele maxi fluide care dezvăluie într-o manieră sexy picioarele. Create pentru cele care ar dori ceva inedit la un design, modelele din paiete cu cromatică interşanjabilă schimbă practic la o singură atingere grafismul şi tonul rochiei.

Iar variantele cu dungi paietate asigură notă retro- glam a unei ținute potrivite pentru orice cocktail de Sărbători.
Rafinatul brocard pune în valoare liniile cu alură clasică, iar elementele geometrice inserate şi tonurile de auriu patinat asigură nota modernă a outfitului. Dantela aleasă de designerii POEMA este una premium iar direcția pieselor din acest material ultrafeminin crează ținute cu valente evergreen. Dacă pentru momentele speciale mizezi pe comoditate dar una cu aer chic, atunci o salopetă din material elastic în tonuri puternice devine cea mai cochetă alegere. Mixeaz-o cu pantofi sau sandale cu toc înalt şi accesorii statement pentru o apariţie irezistibilă.
În plus, găseşti în toate magazinele variante ultraglam de cluchuri, brățări şi coliere supersize care pot defini fabulos ținuta.

Pentru un look eclectic elaborat poţi alătura o fustă semitransparentă cu fir lame unui top complex din paiete colorate. Echilibrează totul cu pantofi în tonuri metalizate, evită însă paternurile exuberante. Intra pe www.poema.ro sau în orice magazin POEMA din ţară pentru a-ţi updata garderoba de sezon cu piese esențiale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod