Modernitate si rafinament intr-o noua exprimare

Noua colectie Agnes Toma numita sugestiv REVOLUTIONARY este o manifestare stilistica, intr-o aura de modernitate sofisticata, creativitate si tendinte.
Noua colectie Agnes Toma numita sugestiv REVOLUTIONARY  este o manifestare stilistica, intr-o aura de modernitate sofisticata, creativitate si tendinte. Astfel NOUL este valoarea suprema, iar nevoia de NOU - recunoscuta, acceptata – este motorul oricarui proces revolutionar!

Iata asadar MESAJUL, solutia Agnes Toma ca raspuns la realitatea numita  criza - mesaj continut si transmis de aceasta ultima colectie atat la nivel stilistic si estetic – prin abordarea de forme si proportii noi, o noua cromatica.

Noul concept de colectie Agnes Toma reflecta esenta actuala a brandului iar colectia REVOLUTIONARY atrage atentia asupra posibilitatilor de interactiune intre designer si publicul sau, interactiune caracterizata de UN PLUS DE DIALOG SI DE CREATIVITATE: o garderoba complexa si intersanjabila in care piesele se pot combina usor si logic intr-o multitudine de posibilitati datorita diferentelor de texturi si nuante.


Altfel spus: Agnes Toma iti ofera directia, te informeaza asupra tendintelor si iti pune la dispozitie ingredientele.

Mai departe, designer si client vor colabora pentru a compune IMPREUNA look-uri personalizate in care ceea ce primeaza este exprimarea a propriei individualitati functie de conditionari conjuncturale specifice.

Colectia contine  doua trepte de stil, un SMART-CASUAL cu accente office, purtabil, practic si actual in orice moment al zilei, de fapt un NOU clasic, versatil, ce neaga stereotipiile vestimentatiei de tip deux-pieces sau a celei comerciale.

Noutatea in aceasta directie este faptul ca aceleasi piese, combinate diferit pot acoperi diverse momente ale zilei, oferind un dublu beneficiu, atat estetic cat si economic: intersanjabilitatea pieselor confera posibilitatea unor look-uri noi, proaspete, confortabile si foarte moderne atat pentru birou cat si pentru timp liber, calatorii, pentru strada si alte imprejurari cotidiene.

O a doua treapta de stil inseamna TINUTA DE SEARA, specifica brandului, dar intr-o abordare improspatata de noutate, subtilitate, interpretata intr-un stil aparte, cu linii noi si rafinate care se remarca prin proportii si materiale deosebite.

NOUA ROCHIE DE SEARA, moderna, subtila, mai putin pretentioasa si somptuoasa, cu o puternica tenta de simplitate, ce poate fi, totodata asociata si cu un sacou smoking sau cu cizme si colanti in functie de natura evenimentului; se distinge calitatea materialelor, formele epurate, si inovatia ce intervine prin crearea unor noi proportii, evitandu-se excesele ornamentale.


Volumele sunt mai prezente ca oricand, redefinind O NOUA SILUETA in care cuvantul de ordine este LIBERTATEA: de expresie si de miscare. Actuala moda pentru seara este mai confortabila ca oricand!

REVOLUTIONARY este asadar o colectie care se adreseaza unei femei inteligente, echilibrate, frumoasa intr-un stil propriu, asumat, conectata la realitatile momentului si care urmareste sa-si exprime atat personalitatea cat si starea, printr-o vestimentatie actuala fara ostentatie, cu rafinamentul si subtilitatea specific LUXULUI ADEVARAT – acel lux "usor de purtat", creat cu haine confortabile, din materiale de cea mai buna calitate si executie ireprosabila, concepute in respect si intelegere profunda pentru client, acel lux care te face de fapt sa te simti bine in pielea ta -  atat la evenimente mai mult sau mai putin pretentioase cat si in conjuncturi cotidiene, pe strada sau la serviciu.

Un articol de Ileana Voicu Ghinea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod