Garderoba office: Sfaturi şi trucuri ca să fii stilată

Noua colecție capsulă a brandul 100% românesc - SENSE, trasează noi direcții stilistice pentru garderoba office de sezon. Cromatica echilibrată, accentele feminine și siluetele bine definite sunt atuurile pe care se mizează pentru o garderobă stylish.
SENSE crează pentru noua colecție piese interșanjabile, care se pot mixa oricum pentru a genera outfituri în trend, fără a depăși însă barierele conforme zonei business. Vedetele liniei se declară a fi cămășile. Fie că au un design romantic dat de dantelele diafane aplicate, un aer retro creat de linia rotundă a gulerului sau o influență  lady-like prin funde șic- toate modelele scot în evidență talia prin cambrare. Tonurile soft de roz pudrat și modelele albe imaculate le poți combina cu fuste creion negre și o pereche evergreen de stiletto nude.


Iar variantele cu design masculin pe alb și albastru deschis se pot alătura fie unor pantaloni țigaretă negri, fie unor fuste cu talie înaltă în tonuri de crem sau camel. Pentru un efect modern, accesorizează totul cu coliere metalice supersize sau cu brătări rigide uni.

Deux- pieces-urile aparent clasice prin croială, se remarcă prin cromatica rafinată care vizează tonuri de griuri colorate, crem și negru intens. Detaliile precum buzunarele cu refileți dubli din mătase, nasturii aurii sau modelele din sidef care imită forma perlei - asigură un design special produselor.


Dacă esti adepta unui stil clasic londonez, atunci trenciurile propuse de SENSE nu pot lipsi din garderoba ta de sezon. Pentru cele cu silueta zveltă modelul scurt pe alb se armonizează perfect cu o rochie cu linie I sau cu o pereche de pantaloni evazati și un top imprimat cu grafisme geometrice. Un aer misterios îl are modelul mediu pe negru care poate fi considerat o adevărată  investiție.

Cele care preferă piese cu influențe retro pariziene pot alege din modelele feminine de rochii cu croiala "A" înnobilate cu funde decorative sau pot îndrăzni să poarte modele atipice tricotate în dungi prin tehnica jacquard.
Toate piesele pentru sezonul în curs se pot achiziționa atât din magazinele SENSE din tara cât și on line de pe site-ul www.fashionsense.ro.
 
Credite foto:
Foto-ProImage
Models- Delia T., Bianca M. ,One Models
Hair- Camelia Ciobanu/Hed Academy, Alina Sburlea
Make-up- Victoria Terenti
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod