Chic Riviera, piese în tonuri estivale şi design lejer

Pentru garderoba de vacanţă, brandul 100%românesc SENSE, propune prin colecţia capsulă Chic Riviera piese în tonuri estivale şi design lejer, potrivite atât pentru o croazieră rafinată cât şi pentru zilele relaxante petrecute la mare sau în zona urbană.
Mixul modern de dungi cu tonuri intense de roşu, albastru sau corai intens crează din start moodul perfect pentru o linie chic de inspiraţie marină. Toate modelele par a fi un colaj echilibrat care sintetizează esenţa direcţiei navy.
Bluzele cu gulere geometrice aplicate în stilul costumelor clasice de marinar se combină perfect cu fustele pigmentate fovist cu croiala retro “A”, iar topurile asimetrice devin potrivite pentru un stil casual prin elementele grafice asimetrice.

Pantalonii evazaţi din denim sau bumbac crează un look similar anilor 70’ iar variantele pe alb tip ţigareta dau tonul vacanţei pe insula Capri.

Pentru cocktail, SENSE propune o ţinută feminină bine structurată.
Poţi alege o fustă plisată neagră pe care să o alături unei bluze diafane corăi înnobilate cu mâneci cu un croi feminin, guler rotund şi şnur decorativ. Iar dacă eşti adepta rochiilor sofisticate, atunci modelul cu polka dots pe alb-negru va fi cel potrivit pentru o apariţie unică. În plus, detaliile de mici drapaje promit să creioneze liniile siluetei şi să accentueze subtil talia.

Îndrăzneşte să adopţi un look estival şi la birou. Pentru cadrul office poţi merge pe fuste creion din denim sau cu grafisme în dungi, bluze din mătase uni şi sacouri lejere  sau veste albe.
Evita totuşi să expui ntr-un singur outfit mai multe imprimeuri complexe.

Topurile şi maieurile din colecţia Chic Riviera sunt modele cu design evergreen, pot fi purtate în orice sezon estival şi se pot adapta în funcţie de accesorizare atât unui stil ubran-cool prin asociere cu jeans colorat cât şi unui  stil feminin dacă se alătură unor fuste sau pantaloni din materiale preţioase.

Toate piesele pentru sezonul în curs se pot achiziţiona atât din magazinele SENSE din ţară cît şi on line de pe site-ul www.fashionsense.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod