Camasa alba cu guler pisica

Dacă iubeşti pisicile, atunci acest accesoriu este special creat pentru tine!

Un magazin online de haine a avut o idee genială pentru iubitoarele de feline. Dacă iubeşti pisicile, descoperă cum să îmbini această pasiune cu moda, purtând ceva inedit!

Tricourile, poşetele sau fustele care au imprimeu cu feline şi mesaje amuzante sunt foarte apreciate de unii iubitori de pisici. Dacă te numeri printre femeile care adoră pisicile, această cămasă cu un guler în formă de pisică este cea mai nouă invenţie a unui magazin online de haine, după cum scrie boredpanda.com

Nu numai că arată elegant şi delicat, dar este şi foarte simpatic, deoarece gulerul îţi creează impresia că ai o pisică încolăcită în jurul gâtului tău.

Este o cămaşă care te scoate din anonimat şi exprimă pasiunea ta pentru pisici.

Ea poate să fie integrată foarte uşor în garderoba ta şi merge de minune cu o fustă plisată neagră pentru un look elegant şi interesant.

De asemenea, poţi să combini această cămaşă cu o fustă din piele, botine cu toc gros şi un palton camel pentru un look rock-şic. Pantalonii din piele şi o pereche de pantofi stiletto pot să te ajute să contruieşti o ţinută potrivită pentru o seară în oraş.

Acum că ai descoperit această idee genială ca să accesorizezi o cămaşă simplă poţi să te inspiri şi să cauţi un croitor priceput care poate să transforme o cămaşă pe care o ai deja în dulap sau să o comanzi de pe storenvy.com

Camasa alba cu guler pisica

Camasa alba cu guler pisica

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod