Tommy Hilfiger anunță colecția capsulă TOMMY JEANS Summer Heritage

celebrează sezonul festivalurilor cu articole vestimentare esențiale de vară, reunind siluetele tip anii ‘90 emblematice pentru brand cu elemente grafice și un twist modern.

Colecția capsulă TOMMY JEANS Summer Heritage revigorează grafica atemporală, incluzând steaua ,,Tommy Girl” și elipsa ovală prezentă în articolele pentru bărbați cu logo-ul emblematic TOMMY JEANS tip steag. Stilurile feminine stradale se află în centrul atenției, incluzând rochia din denim și stambă, pulovere scurte, pantaloni scurți de cycling, pantaloni de trening și pantaloni oversized. Pantalonii în culori contrastante, pălăriile, cămășile și tricourile în dungi îndrăznețe pentru bărbați sunt inspirate din patrimoniul brand-ului.

Galbenul pastel, rozul și degrade-urile aduc o tentă văratică paletei de culori reprezentative pentru brand. TOMMY JEANS Summer Heritage aduce o notă tinerească și ireverențioasă clasicelor piese dedicate viitoarei generații îndrăgostite de stilurile premium din denim.

Colecția este disponibilă în magazinele TOMMY JEANS selecțioante începând cu data de 28 mai 2019.



Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse din magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.
SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod