Tendinte in moda. Elena Perseil

"Relaxing Alowed" - toamna/iarna 2009/2010 - este cea mai recenta colectie lansata de cunoscutul designer Elena Perseil.
"Relaxing Alowed" - toamna/iarna 2009/2010 - este cea mai recenta colectie lansata de cunoscutul designer Elena Perseil. Perioada de criza prin care trecem a fost adusa in prim-plan si de ea printr-o linie relaxata, care nu pune probleme foarte mari, dar care aduna toate tendintele valabile pentru sezonul viitor.

Intreaga colectie a fost structurata pe doua teme: folk si rock. "Pentru inceput, trebuie sa spun ca aceasta colectie a fost realizata, ca linie generala, din doua parti: una rock si una folk", ne-a declarat in exclusivitate pentru Eva, Elena Perseil. Cei prezenti la lansarea  colectiei, care a avut loc aseara, au putut urmari o prezentare de haine sofisticate, care exprima perfect femininul, incadrandu-se fara doar si poate intr-un stil glamour.


Ineditul colectiei a fost realizat prin combinarea rochiilor fluide, din matase naturala, cu gecile de piele, dar si a pantalonilor scurti din satin cu cizme inalte, platforma. De asemenea, Perseil alatura tricotul cashmir si bumbacul si kimon-ul din matase cu paiete din piele. "Daca este sa ma intrebi de materiale, iti pot spune ca am folosit, din belsug, matase naturala, broderii manuale, bumbac, lana ecologica", spune in continuare designerul.

Mergand mai departe, la culoare, "regina balului" a fost, fara doar si poate, movul. De cateva sezoane incoace aceasta este prezenta in mai toate prezentarile de moda, atat la noi, cat si  in strainatate. "Ca si culoare, asa cum s-a putut vedea, sunt un mare fan al movului.
In plus, am mai folosit negrul, destul de mult, griul, imprimeurile cu flori, chiar si verdele, iar pentru rochiile de mireasa, albul si cremul"
, explica designerul.

Poate ca unele dintre cele mai spectaculoase piese ale colectiei "Relaxing Alowed", au fost rochiile de mireasa. Au defilat modele deosebite, iesite din tipare, cu voaluri impresionante, care acopera atat parul, cat si fata. "La rochiile de mireasa pe care le-am prezentat astazi, am folosit foarte multa broderie naturala. Eu sunt un om al detaliului, am bucuria detaliului si atunci, rochia din broderie naturala este de neevitat, in acest context", spune Elena Perseil.

Privind per ansamblu, multe dintre modelele propuse de Elena Perseil, ne duc cu gandul la rochiile bunicilor noastre.
Fie ca este vorba despre clasica rochie de seara, taiata sub talie, sau de rochia de mireasa - corset si fusta realizata din mai multe materiale suprapuse, cu volum in partea din spate.

In afara pieselor vestimentare prezentare, Elena Perseil s-a ocupat si de accesorii: incaltaminte si posete. La capitolul posete, lucrurile sunt simple: in continuare se poarta piesele supradimensionate. Insa, cand vine vorba despre incaltari, lucrurile stau altfel. "La incaltari, am propus atat pantofi cu toc, cat si platforme. Pe langa faptul ca platformele sunt in continuare in mare voga, trebuie sa spun ca sunt si foarte comode. In momentul in care ai platforme, poti sa mergi foarte usor, tocul este destul de aplatizat si in acelasi timp ai inaltimea si relansarea siluetei pe care o ai si atunci cand esti pe toc.
Pantforma este potrivita pentru orice silueta. Personal eu ma simt foarte confortabil si e o incaltaminte pe care o iau cu destul de multa placere"
, spune designerul.

Materiale pretioase, broderie lucrata manual, accesorii,... dar care sunt preturile? "Avand in vedere ca sunt piese realizate in serie mica si de foarte buna calitate, preturile variaza intre 200 si 300 de euro", conchide Elena Perseil.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod