Stilul britanic reinventat: Vivienne Westwood

Saptamana trecuta s-a deschis in Bucuresti primul magazin Vivienne Westwood din Europa de Est - o veste extraordinara pentru "devoratorii de moda", tinand cont ca aceasta marca de haine si accesorii tipic britanice, are clienti, admiratori si showuri in toate marile orase ale lumii.



Cat despre cariera lui Vivienne Westwood, aceasta a inceput cu un mic boutique in Chelsea in anii '70, in plina epoca hippie, readucand in actualitate la vremea aceea moda Americii anilor '50 si spiritul rock'n'roll.



Ulterior, creatiile ei s-au orientat spre moda punk, Sex Pistols purtand costume realizate de ea, in primul lor concert. Ea s-a impus prin stilul ei unic, care reuseste sa fie deopotriva neconventional si purtabil, dar si prin faptul ca a redefinit stilul englezesc in moda.



Colectiile Vivienne Westwood se adreseaza ambelor sexe si satisface nevoia de diversitate, fie ca preferam stilul casual sau glamour. Gold Label este marca haute couture, Red Label este denumirea vestimentatiei pret-a-porter iar Anglomania
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod