Spune cele mai frumoase poveşti de iarnă cu Pandora

Perioada sărbătorilor de iarnă este poate cea mai frumoasă din întregul an. Spune povestea iernii tale alegând bijuteriile PANDORA şi PANDORA Disney, care vor deveni simboluri ale amintirilor tale de suflet şi ale momentelor de neuitat petrecute alături de cei dragi.
Spectaculos şi copleşitor, cosmosul reprezintă una dintre principalele surse de inspiraţie pentru PANDORA. În plus, PANDORA şi Disney au colaborat pentru a crea bijuterii unice, care să surprindă magia şi poveştile minunate ale copilăriei noastre, aducând la viaţă personaje îndrăgite şi lumi de basm.

Stele căzătoare. Noua serie Faţetele iernii include bijuterii finisate manual, împodobite cu zirconiu cubic sclipitor şi realizate din argint 925 obţinut din surse etice. Luând forma urmei lăsate pe cer de o stea căzătoare, cerceii fini, disponibili în două variante, şi pandantivul agăţat pe un lanţ delicat creează un efect impresionant, strălucind cu fiecare mişcare a ta.
Completează-ţi look-ul şi cu un inel deschis, pe care îl poţi combina cu alte inele din metale diferite – cerul este limita.

Poveşti nemuritoare. Iarna aceasta, călătorim din nou în Regatul de Gheaţă – Frozen, alături de PANDORA Disney. Acest film premiat cu Oscar a devenit un clasic modern, fiind construit în jurul legăturii strânse dintre surori, care le ajută să depăşească orice obstacol. Personalităţile puternice, dar atât de diferite ale celor două surori sunt reflectate în vestimentaţia lor, fiind apoi reprezentate în bijuteriile din Seria Frozen.
Asortează pe brăţara ta talismanele Rochia Elsei şi Rochia Annei, realizate din argint 925 şi email colorat. Adaugă veselul talisman Olaf, din argint 925 cu email alb şi portocaliu, sau talismanul cu inscripţia „Let it go". Sau alege talismanele din argint 925 şi sticlă de Murano, în culorile simbolice pentru Elsa şi Anna.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod