Si barbatii pot fi la moda! Iata ce propun designerii pentru aceasta toamna!

In fiecare toamna se comenteaza cu precadere trend-urile feminine. Ce se poarta? Care sunt tendintele in materie de haine, genti, pantofi si accesorii, dar nici moda masculina nu ar trebui neglijata. Designerii si marile case de moda fac propuneri interesante si in zona masculina, care necesita o atentie deosebita pentru a avea barbati bine imbracati si in pas cu moda.
Casa de moda britanica Burberry reprezinta cel mai bine stilul boem, creat prin suprapuneri de haine si elemente precum franjuri, camuflaj, “paisley”, imprimeuri florale si broderii cu oglinzi. Evident, nu lipsesc capele si poncho-urile din lana si casmir, clasicele trench-uri, jachetele bomber sau costumele riguros croite.

In privinta materialelor predomina lana, bumbacul, casmirul, pielea intoarsa, velurul si blana, iar ca nuante albastrul indigo, ocrul, camelul, rosu caramiziu, gri carbune, turcoaz pal, verde si mustar. Imprimeurile abunda in elemente florale, de inspiratie orientala, printuri camuflaj si leopard.

Ca accesorii au fost introduse esarfele cu franjuri Burberry Fringe Scarf, gentile supradimensionate Carryall (din nubuc, piele granulata, piele intoarsa, camuflaj, animal print, canvas) si ochelarii de soare Scholar cu forme dreptunghiulare, patrate si rotunde.
O selectie ampla de haine din liniile London si Brit, dar si accesorii Burberry Prorsum sunt disponibile in flagship store-ul din strada Luterana nr. 4.

Z Zegna linia young a brand-ului Zegna (disponibila in exclusivitate in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City) pune accent pe un stil smart-casual, dar cu o tenta sporty, stilul clasic, italian fiind reinterpretat prin tehnologia materialelor. Realizate din fibra de lana naturala, materiale usoare care se usuca rapid si croieli comfort-fit, linia Z Zegna, imaginata de designerii Murray Scallon si Paul Surridge, este cu un pas pas inaintea vremurilor, punand accent pe calitate si inovatie. Linia de costumesi jachete realizate din fibre de lana naturale este adusa in actualitate prin combinatia  cu sneakers si rucsacuri pentru un look contemporan.

Paul Smith s-a inspirat pentru colectia PS by Paul Smith din moda si cultura urbana a New York-ului anilor ’70 si ’80, reprezentata de artistii Julian Schnable, Salome si Francisco Clemente.
Fiind una dintre cele sase colectii  ale brand-ului, linia PS (disponibila si pe www.sportcouture.ro) este mai putin formala decat colectia principala, desi “imbratiseaza” acelasi stil clasic, dar cu o tenta moderna. Aceasta include jachete sport cu o croiala slim, o gama larga de camasi, polo-uri, pulovere si cardigane cu print-uri colorate, inspirate din arta moderna.

Designerul Roberto Cavalli ne-a obisnuit cu stilul extravagant, chiar si in privinta barbatilor. Jeans rupti, sacouri de inspiratie baroc, jachete cu detalii stralucitoare si elemente gotice predomina colectia de toamna iarna a liniei young Just Cavalli. Evident, nu lipsesc tricourile cu cranii, logo-uri mari si elemente tribale cu care ne-a obisnuit designer-ul si in colectiile anterioare.
Haine sporty-chic, precum jachete bomber, pantaloni de trening, hanorace creaza un stil lejer si relaxat.

Sportul ocupa un loc, din ce in ce mai important in aria activitatilor masculine, de zi cu zi, asa ca designerii au creat optiuni vestimentare pentru toti cei care vor sa isi maximizeze experienta activitatilor sportive, dar totodata iubesc stilul. Prin linia EA7, designerul Giorgio Armani  propune haine sport si cu caracteristici tehnice, de la tricouri, hanorace si pantaloni de trening, la haine de fas, incaltari si accesorii care se adreseaza unui barbat modern care vrea sa imbine calitatea cu eleganta.

In privinta accesoriilor, pantofii sneakers raman in continuare in tendinte. Evident, cand  spui sneakers, spui Hogan, brand care este sinonim cu stilul chic, dinamic, confortabil, ce pastreaza un echilibru fin intre traditie si inovatie.
Acesta se alatura brand-urilor Burberry, Just Cavalli, Armani EA7, Adidas Porsche Design care sunt disponibili intr-o selectie generoasa in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City, dar si pe www.sportcouture.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod