Rosul, nuanta pe care trebuie sa o porti in decembrie!

O culoare puternica, vibranta care are puterea de a transmite caldura si pasiune, rosul este culoarea traditionala a Craciunului, incorporand spiritul festiv al acestei sarbatori mult asteptate. Daca in celelalte perioade ale anului porti haine in nuante din palata cromatica aflata in trend, in decembrie rosul este culoarea vedeta, pe care oricat te-ai stradui nu o poti ocoli! Fara grija, poti sa o incluzi in garderoba ta “festiva” pentru a face o declaratie puternica de stil, atat in tinutele glam, cat si in cele casual.
Ziua, poarta haine relaxate: un polo rosu, o camasa cu traditionalul check britanic, o jacheta matlasata de la Burberry intr-o nuanta intense de rosu sau un clasic trench daca temperatura nu este foarte scazuta. La birou, poti opta pentru o rochie “parte peste parte” ce poarta semnatura Diane von Furstenberg. Este comoda, dar in acelasi timp eleganta si poate fi o variant perfecta pentru un party de Craciun cu colegii! Un pulover din casmir sau o rochie cu aplicatii, de la Manoush  te va binedispune si iti va da energie toata ziua.
In plus, reprezinta variante perfecte pentru Ajunul Craciunului, petrecut acasa cu cei dragi sau a doua zi in compania prietenilor.

Daca mergi in club, rochia cu aplicatii din dantela DKNY reprezinta o optiune chic, mai ales daca o porti cu botine decupate si cu toc inalt. O rochie de la Manoush, fara umeri poate fi sexy, dar in acelasi timp “cumintica” prin lungimea midi. Simti totusi ca aceasta culoare nu se armonizeaza cu nuanta pielii tale? Opteaza pentru accesorii in

La capitolul genti, ai optiuni foarte interesante de la Burberry, Mulberry, Michael Kors si DKNY.
Sunt realizate din piele si au detalii elegante. In plus, sunt incapatoare si au acel aer chic-elegant pe care il cauti. Tot la capitolul accesorii, iti poti “condimenta” tinuta cu o esarfa sau cu un fular din casmir Burberry si o pereche de manusi rosii de la Mulberry. Le gasesti pe tote in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City. Si nu uita: oricare dintre aceste produse pot fi ideale pentru cadouri de Craciun!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod