Povești scandinave – Colecția ECCO Toamnă-Iarnă 2011-2012

Colecția ECCO Toamnă/Iarnă 2011-2012 prezintă modele trendy de botine și cizme casual sau elegante, cu tocuri învelite în piele sau platforme. Pentru bărbați, ECCO a pregătit în acest sezon pantofi și ghete din piele cu un design clasic și practic, potriviți pentru serviciu sau plimbări în parc.

Colecția ECCO Toamnă/Iarnă 2011-2012 prezintă modele trendy de botine și cizme casual sau elegante, cu tocuri învelite în piele sau platforme. Pentru bărbați, ECCO a pregătit în acest sezon pantofi și ghete din piele cu un design clasic și practic, potriviți pentru serviciu sau plimbări în parc.

 

Noua colecție ECCO Toamnă-Iarnă 2011-2012 se distinge prin modele ușor de purtat, cu un design special inspirat din natura Nordului. Toate materialele din care sunt creaţi pantofii ECCO, de la pielea moale, de calitate, la tălpile flexibile, sunt concepute şi îmbinate pentru a oferi eleganță  şi ușurință în mișcare. În colecția pentru femei veţi regăsi modele de cizme elegante sau ghete casual, cu tocuri de 8,5 cm învelite în piele. Culorile colecției și-au găsit și ele inspirație în natura scandinavă: tonuri de bej, vişiniu, maro, gri sau negru.
Colecţia pentru bărbați cuprinde modele de pantofi și ghete din piele naturală sau piele nubuc oleită, pentru un look sofisticat în orice context.


Botine ECCO® Lagrande

331103

Cu un design ce îmbină perfect stilul şi funcţionalitatea, botinele ECCO® Lagrande sunt atât de confortabile încât pot fi purtate de dimineaţa până seara târziu.

În nuanţe inspirate din culorile toamnei, botinele cu şiret sunt confecţionate din piele naturală. Modelul Lagrande are un toc înalt de 8,5 cm şi o platformă de 1.5 cm.

Mărimi: 35-41

Culori: Vişiniu, Vernil

Material: Piele netedă
Pret: 849.90 lei

Botine ECCO® Lagrande

331113

Botinele ECCO® Lagrande sunt disponibile şi într-o variantă fără şiret, un “must have” pentru orice garderobă în acest sezon. Botinele au un toc înalt de 8.5 cm şi o platformă de 1.5 cm. Modelul este disponibil în nuanţe de bej şi negru.

Mărimi: 35-41

Culori: Bej, Negru

Material: Piele naturală

Pret: 849.90 lei


Cizme ECCO® Livingston

353203

Aceste cizme clasice de echitaţie sunt un “must have” pentru garderoba de toamnă, asortându-se cu orice ţinută. Le puteţi purta cu o pereche de pantaloni eleganţi sau cu o pereche de jeanşi şi o cămasă cadrilată, pentru o escapadă de weekend la ţară. Cizmele ECCO® Livingston sunt confecţionate din piele, având un aspect natural.

Mărimi: 36-42

Culori: Coniac, negru
Material: Piele naturală

Pret: 799.90 lei

 

Botine ECCO® Laurel

341013
Confecţionate din piele naturală şi prevăzute cu capse pe partea laterală, botinele ECCO® Laurel reprezintă o versiune modernă a botinelor caracteristice stilului victorian.

Tocul înalt de 8,5 cm, îmbrăcat în piele, asigură un plus de eleganţă.

Marimi: 36-41

Culori: Vişiniu, Negru

Material: Piele naturală

Pret: 599.90 lei


Botine ECCO® Leticia

353323

Botinele ECCO® Leticia, confecţionate din piele lacuită, sunt inspirate din moda anilor ’80. Fermoarul este poziţionat în partea din spate a botinei, asigurându-i eleganţă şi o notă de surpriză. Tocul subţire, de 8,5 cm este foarte confortabil chiar şi la petreceri, graţie branţului din piele cu inserţie de spumă de poliuretan.

Mărimi: 36-41

Culori: Visiniu, Negru

Material: Piele lacuită

Pret: 579.90 lei

Cizme ECCO® Jaffna

350733
Cizmele ECCO® Jaffna apar din nou în colecţia Toamna/Iarnă, cu un design uşor modificat. Un succes al colecţiei de anul trecut, design-ul cizmelor a fost îmbunătăţit cu un “guler” şi cu o cusatură în jurul gleznei. Cu toate acestea, cizmele şi-au păstrat aspectul stilat care le-a facut celebre în sezonul anterior. Pielea nubuc oleită asigura cizmelor o notă vintage.

Mărimi: 35-41

Culori: Vernil, Negru

Material: Piele nubuc oleită

Pret: 799.90 lei


Ghete ECCO® Biarritz

630014

 Ghetele clasice ECCO® Biarritz au un aspect vintage natural.

Partea exterioară, confecţionată din piele nubuc oleită, are un aspect uzat, dar stilat în acelasi timp. Vă recomandăm să le purtaţi cu o pereche de pantaloni şi o cămaşă casual, pentru un look relaxat. Căptuşeala din piele ce permite piciorului să respire şi branţul ECCO Comfort Fibre System care permite aerului să circule menţin un mediu curat şi confortabil pentru picioare.

Mărimi: 39-47

Culori: Bej, Maro, Gri

Materiale: Piele nubuc

Pret: 599.90 lei


Pantofi ECCO® Biarritz

630034

 Pantofii ECCO Biarritz, eleganţi şi moderni, sunt disponibili într-o gamă variată de culori, fiind potriviţi pentru multiple ocazii. Modelul este confecţionat fie din piele netedă, fie din piele nubuc oleită, ce conferă pantofului un aspect foarte natural. Această caracteristică face ca acesti pantofi să poată fi purtaţi atât la serviciu, cât şi în timpul liber. Căptuşeala din piele absoarbe umezeala, asigurând un plus de confort pentru picioare, pe parcursul întregii zile.

Branţul ECCO Comfort Fibre System permite aerului să circule, păstrând un mediu igienic pentru picioare.

Mărimi: 39-47

Culori: Maro, Negru

Material: Piele nubuc oleită, Piele netedă

Pret: 579.90 lei

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod