Peter Lindbergh pentru Ermanno Scervino

Noua campanie publicitară Ermanno Scervino Toamnă/Iarnă 2017/2018 reprezintă o întâlnire a excelenţelor. Designerul florentin a ales-o pe Mariacarla Boscono, model italian de top, ca protagonistă a fotografiilor semnate de renumitul fotograf de modă Peter Lindbergh.
Mariacarla și modelul Victor Norlander sunt surprinşi în timp ce se plimbă de-a lungul Senei. Cerul înnorat și podurile pariziene creează un tablou alb-negru în care noua colecție a designerului devine punctul central al scenariului.

„Femeia pe care mi-am imaginat-o pentru această colecție este puternică și independentă. Ea alege să poarte articole de îmbrăcăminte de inspiraţie masculină alături de rochii ultra-ușoare și pantofi fără toc, creând o nouă expresie a feminității.
Mariacarla este perfectă pentru a întruchipa acest tip de femeie, iar datorită personalității sale este capabilă să interpreteze toate creațiile mele într-un mod original și autentic. Pentru a surprinde fotografiile colecţiei l-am dorit cu tărie pe Peter Lindbergh, cu care lucrez de mai multe sezoane. Colaborarea noastră aproape că nu mai are nevoie de cuvinte"
, a declarat Ermanno Scervino.

Campania publicitară pentru Colecţia Toamnă/Iarnă 2017/2018 Ermanno Scervino se va difuza la nivel mondial începand din iunie 2017, iar colecţiile Ermanno Scervino vor fi disponibile în magazinul din incinta J.W.
Marriott Hotel din București.

Brand-ul Ermanno Scervino a fost înființat în anul 2000, la Florența. Cu 50 buticuri în jurul lumii, 300 de angajați și aproximativ 1.500 de furnizori, Ermanno Scervino face parte din piața mărcilor de lux cu un produs premium, prêt-à-porter care combină măiestria articolelor de îmbrăcăminte realizate manual cu excelența stilului italian.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod