Pantofiori adorabili pentru Naparstocul din viata ta! 

Primavara este dupa colt, temperaturile sunt in crestere si natura se pregateste sa renasca. La fel si gerderoba copiilor nostri trebuie reimprospatata cu item-uri fresh, colorate si la moda! Pentru aceasta primavara Derigault, brand-ul autohoton de incaltaminte pentru bebelusi si copii pana la un an, revine cu colectia Naparstoc, imbunatatita calitativ si care contine acum modele de incaltaminte unisex!
Este vorba de loafers pentru fetite si baietei cu talpa din cauciuc moale si flexibila sau din piele intoarsa, sustinuta de un strat spongios si moale care le permite ca primi pasi in exteriorul casei sa fie facuti in siguranta, iar astfel momentul sa se transforme devina amintiri fericite si de neuitat pentru intreaga familie!

Piciorusele bebelusilor nu au oase, ci cartilaje moi care pot fi deformate cu usurinta daca pantofiorii sunt nepotriviti, asa ca inainte de a incepe sa mearga, bebelusii au nevoie de protectie si de sustinere. Studiile arata ca mersul cu o incaltaminte flexibila si moale ajuta la formarea corecta a piciorului si a musculaturii, permitand degetelor sa isi exerseze scopul natural de agatare, iar picioarelor sa capata forta si coordonare.
Pentru micutii care fac primii pasi exterior, talpa din piele intoarsa primeste o insertie de cauciuc subtire care protejeaza picioarele de iregularitatile terenului, pastrand in acelsi timp o flexibilitate ridicata a talpii. Talpa micutului simte terenul ca si  cand ar fi descult si astfel asigura o dezvoltare naturala a piciorului si a mersului. 

Realizati manual, pantofii Derigault acorda o atentie deosebita fiecarui produs in parte care este supraveghat si analizat in fiecare etapa de realizare pentru a obtine o calitate superioara. Talpa este din piele intoarsa, moale si antiaderenta, este maleabila si flexibila pentru a permite miscari naturale si fara a restrictiona dezvoltarea piciorului.
Interiorul este captusit cu piele sau cu blanita moale. Botoseii sunt usori ceea ce inseamna ca nu ingreuneaza muschii gleznei si pastreaza confortul.

Totodata, Derigault  urmareste cele mai noi trend-uri in materie de moda pentru copii. Combinatia de texturi unice si nuante vibrante ofera accentul final tinutei oricarui bebelus pe care parintii doresc sa il imbrace cool si la moda! Modelele buburuza, albinuta, vacuta sau leopard  ii vor cuceri pe parinti la prima vedere, iar combinatiile inedite de jeans si dungi marin va asigura copilului tau acel look modern pe care il doresti si pentru micutul tau!

In plus, colectia de primavara-vara Derigault introduce trei modele noi de pantofiori (loafers, flaps si sandale) din materiale textile, usoare si placute la atingere.

Disponibila pe www.derigault.ro si pe www.facebook.com/derigaultbaby colectia Naparstoc de la Derigault este alegerea perfecta pentru un cadou original oferit celor care asteapta un copil, celor care organizeaza un baby shower si pentru parintii care le ofera micutilor prima pereche de incaltaminte.
In plus, prin serviciul "Custom Derigault", brand-ul autohton de incaltaminte le ofera clientilor posibilitatea de a crea modele personalizate pentru micutii lor!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod