Modă: Victoria's Secret, noua colecţie. 40 de imagini senzaţionale

Pe 3 decembrie a avut loc la Londra show-ul brandului de lenjerie intimă Victoria's Secret, unul dintre cele mai importante evenimente anuale din lumea modei. Supermodelele Alessandra Ambrosio şi Adriana Lima au fost vedetele prezentării.

În fiecare an, momentul culminant al show-ului este prezentarea sutienului Fantasy Bra. În acest an au fost două astfel de sutiene, fiecare valorând câte două milioane de dolari, fiind prezentate de Adriana şi Alessandra.

În trecut, Heidi Klum, Miranda Kerr sau Gisele Bundchen s-au numărat printre norocoasele care au avut onoarea de a defila cu sutienul Fantasy Bra de-a lungul anilor. În 2013, modelul Candice Swanepoel a avut plăcerea de a purta o variantă a Fantasy Bra care costa nu mai puţin de zece milioane de dolari.

Fiecare ţinută spectaculoasă din prezentarea lejeriei în acest an a fost realizată de bijutierii Mouawad care au folosit 16.000 de rubine, diamante şi safire. Pentru realizarea costumelor, bijutierii au avut nevoie de 1380 de ore de lucru.

Modelele Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Joan Smalls şi Jourdan Dunn s-au numărat printre "îngerii" Victoria's Secret de la această ediţie.

Starurile care au încântat publicul la show-ul de anul acesta au fost cântăreţele Taylor Swift şi Ariana Grande, dar şi interpretul britanic Ed Sheeran.

În fiecare an, banii strânşi în urma vânzării biletelor sunt donaţi asociaţilor caritabile, suma de anul acesta ajungând la aproximativ două milioane de dolari.

Sursă foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod